Woody Fashion TV-meubel | 100% Melamine Gecoat | 205cm Breedte | Noten Geel

Kleur
Betaal in termijnen met Alma
Woody Fashion TV is een stijlvol en duurzaam meubel gemaakt van 100% gemelamineerd spaanplaat met een dikte van 18mm. Het heeft een ruim ontwerp met afmetingen van 205 cm breed, 50 cm hoog en 36 cm diep, waardoor er voldoende opbergruimte is. Het meubel wordt geleverd in een boeiende walnootgele kleur, die een esthetisch tintje geeft aan elke woonkamer. Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard american express sofort apple pay paypal alma

Productinformatie

Montage vereist Ja
Type deur Draaideur, Opklapdeur
Samenstelling 5 deuren
Soft Close Nee
Merk Emob
SKU-Emob AG845HCT3036
Kleur Geel
Stijl Modern
Materiaal Melamine
Totaal Gewicht kg 52
Op zoek naar een stijlvol en functioneel TV-meubel om je leefruimte te verfraaien? Kijk dan niet verder dan het Woody Fashion TV-meubel. Dit tv-meubel is ontworpen met schoonheid en functionaliteit in gedachten en is de perfecte aanvulling voor elk modern huis. Gemaakt van 100% gemelamineerd spaanplaat, garandeert dit meubel duurzaamheid en een lange levensduur. Een van de belangrijkste kenmerken van het Woody Fashion TV-meubel is de dikte. Met een dikte van 18 mm is dit meubel bestand tegen dagelijks gebruik en slijtage. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over krassen of deuken op uw TV-meubel, want de Woody Fashion is ontworpen om er jarenlang onberispelijk uit te blijven zien.Qua afmetingen is het Woody Fashion TV-meubel royaal bemeten. Met een breedte van 205 cm, een hoogte van 50 cm en een diepte van 36 cm biedt dit meubel voldoende ruimte voor uw televisie en andere entertainmentapparaten. Geen rommelige woonkamers meer - met het Woody Fashion TV-meubel kunt u al uw elektronica, kabels en accessoires netjes ordenen. De kleur van het Woody Fashion TV-meubel is prachtig walnootgeel. Deze warme en stijlvolle kleur voegt een vleugje verfijning toe aan elke kamer. Of je interieur nu een eigentijdse of traditionele stijl heeft, de walnootgele kleur van dit TV-meubel kan je bestaande inrichting gemakkelijk aanvullen en opwaarderen.Naast zijn esthetische aantrekkingskracht biedt het Woody Fashion TV-meubel tal van voordelen. De gemelamineerde spaanplaatconstructie zorgt ervoor dat het meubel bestand is tegen vocht, krassen en schade door dagelijks gebruik. Dit betekent dat u van uw tv-meubel kunt genieten zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over per ongeluk gemorste of beschadigde tv's. Bovendien is het Woody Fashion TV-meubel ongelooflijk eenvoudig schoon te maken en te onderhouden. Neem hem gewoon af met een vochtige doek om stof of vuil te verwijderen en hij ziet er weer als nieuw uit. De melamine coating maakt het meubel ook bestand tegen verkleuring, zodat het na verloop van tijd zijn levendige walnootgele kleur behoudt.De montage van het Woody Fashion TV-meubel is een koud kunstje. Met de duidelijke instructies en alle meegeleverde hardware is het meubel in een handomdraai in elkaar gezet. De stevige constructie van het meubel zorgt voor stabiliteit en veiligheid, zodat u met een gerust hart kunt genieten van uw favoriete programma's en films.Investeren in het Woody Fashion TV-meubel betekent investeren in kwaliteit en stijl. De duurzame constructie en het prachtige ontwerp maken het het perfecte middelpunt voor uw entertainmentruimte. Neem afscheid van verouderde en saaie tv-meubels en geef uw woonruimte een luxe uitstraling met het Woody Fashion TV-meubel.
Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Dit vind je misschien ook leuk
Lengte: 180 cm
Hoogte: 48 cm
Breedte/diepte: 35 cm
Tv -eenheid Okkernoot
369,00
Lengte: 192 cm
Hoogte: 30 cm
Breedte/diepte: 35 cm
Modieus 180 cm TV-meubel | Walnoot Zwart
Lengte: 180 cm
Hoogte: 45 cm
Breedte/diepte: 32 cm
Tv-meubel Melvin - zwart
389,00
Lengte: 180 cm
Hoogte: 66 cm
Breedte/diepte: 47 cm
tv-meubel Mood | 180 x 47 x 66 cm | White Stone-design
269,10 299,00
Lengte: 192 cm
Hoogte: 30 cm
Breedte/diepte: 35 cm
18mm Woody Fashion TV-meubel met metalen poten - Antraciet Zwart
Lengte: 163 cm
Hoogte: 150 cm
Breedte/diepte: 41 cm
TV-meubel Daphne 163cm met opklapdeur - eik/zwart
Lengte: 149 cm
Hoogte: 171 cm
Breedte/diepte: 31 cm
Houten Kunst TV-meubel | 100% Melamine Gecoat | 18mm Dik | Cordoba Wit
Lengte: 190 cm
Hoogte: 24 cm
Breedte/diepte: 35 cm
Modern TV-meubel | Woody Fashion | Melamine coating | Walnoot
Lengte: 192 cm
Hoogte: 30 cm
Breedte/diepte: 35 cm
Woody Fashion TV-meubel 180 cm | Antraciet Zwart
Lengte: 192 cm
Hoogte: 30 cm
Breedte/diepte: 35 cm
Modern TV-meubel | Woody Mode | 100% Melamine | Metalen Poten | Wit Zwart
Lengte: 192 cm
Hoogte: 30 cm
Breedte/diepte: 35 cm
Woody Fashion TV-meubel | 100% Melamine | Metalen Poten | 180 cm Breedte | Wit Zwart
Lengte: 180 cm
Hoogte: 40 cm
Breedte/diepte: 37 cm
Woody Fashion TV-meubel Eiken 180x40x37 cm Melamine gecoat