Vitrinekast Abaco - bruin

Vitrinekast Abaco, in massief den, met 4 deuren en 2 lades.

€ 369,00

3 tot 4 weken

Lengte 88 cm
Breedte / Diepte 32 cm
Hoogte 198 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Haal de zuiderse vibes in huis met deze mooie vitrinekast in massief den. Deze werd vernist om de houtstructuur extra in de verf te zetten. Onderaan verbergen de 2 grote deuren een groot opbergvak. Daarboven zijn er 2 lades voorzien. Op het open opbergvak kan je een aantal leuke spulletjes uitstallen.

Daarnaast heeft deze vitrinekast ook nog eens 2 glazen deuren met daarachter een legplank. Kortom, een must have opbergkast in jouw eetkamer als je houdt van een landelijke stijl.

Meer informatie
Type deur Draaideur
Samenstelling 2 lades, 4 deuren
SKU-Emob IL30500005
Merk Interlink
Stijl Klassiek
Materiaal Massief hout
Kleur Bruin
Totaal Gewicht kg 46.1
Reviews
Merkeninformatie

Over Interlink

Het merk Inter Link werd in juli 1960 opgericht door Wolfgang Link en zijn vrouw Helga in het Duitse Straubenhardt. In 1994 verhuisde het bedrijf zijn hoofdkantoor naar het Franse Seltz (Elzas), vanwaar het nu nog steeds al zijn activiteiten aanstuurt. Inter Link is gespecialiseerd in zelfbouwmeubelen die naast praktisch en duurzaam ook erg betaalbaar zijn. In onze shop vind je maar liefst ruim 500 producten van Inter Link in landelijke, moderne en industriële stijl. Zo vindt iedereen hier ongetwijfeld zijn gading!
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top