Wallity Decoratief Hout Accessoire | 100% Metaal | Zwart Notenhout

Minder dan 3 op voorraad
Betaal in termijnen met Alma
Maak kennis met Wallity, een prachtig decoratief houten wandaccessoire dat elegantie en uniciteit brengt in je woonruimte. Dit accessoire is gemaakt van 100% metaal en heeft een lange levensduur, zodat het jarenlang een adembenemend onderdeel van je inrichting blijft. Met zijn slanke en moderne ontwerp verbetert Wallity moeiteloos de esthetiek van elke kamer en voegt een vleugje verfijning toe aan je muren.Een van de belangrijkste kenmerken van Wallity is de hoogwaardige constructie. Dit accessoire heeft een dikte van 1, wat zorgt voor stevigheid en stabiliteit. Het duurzame metalen materiaal maakt het bestand tegen slijtage en zorgt ervoor dat het intact blijft, zelfs in drukbezochte ruimtes of wanneer het wordt blootgesteld aan externe krachten. Je kunt erop vertrouwen dat Wallity zijn ongerepte staat behoudt, zodat hij lang mooi blijft.De rijke zwarte walnootkleur van Wallity brengt warmte en diepte in elk interieur. De diepe, aardse tinten van zwart walnoot creëren een luxueuze en gezellige sfeer, waardoor het een veelzijdige aanvulling is op verschillende kleurenschema's en ontwerpstijlen. Of je nu een moderne, minimalistische look hebt of de voorkeur geeft aan een meer rustieke, boerderij-geïnspireerde omgeving, Wallity past moeiteloos in je interieur en vult je bestaande inrichting aan.Wallity installeren is zowel probleemloos als veelzijdig. Het wordt geleverd met eenvoudig te volgen instructies, zodat u het snel en moeiteloos aan uw muur kunt bevestigen. De verschillende bevestigingsopties bieden flexibiliteit, want je kunt ervoor kiezen om het horizontaal of verticaal op te hangen, afhankelijk van de gewenste look en de beschikbare ruimte. Met Wallity ben je vrij om creatief te zijn en verschillende plaatsingsopties te verkennen, zodat het past bij jouw unieke stijl en voorkeuren.Wallity dient niet alleen als een decoratief stuk, maar het fungeert ook als een functioneel accessoire. De houten vinnen op deze wanddecoratie bieden een handige opbergoplossing voor kleine voorwerpen zoals sleutels, zonnebrillen of zelfs decoratieve snuisterijen. Deze dubbele functionaliteit voegt praktisch nut toe aan de esthetische aantrekkingskracht, waardoor het een praktische keuze is voor degenen die zowel stijl als functionaliteit waarderen in hun woninginrichting.Verder is Wallity ontworpen om lichtgewicht te zijn, waardoor het gemakkelijk te hanteren en te verplaatsen is. Je kunt de Wallity gemakkelijk op een andere plek zetten als je daar zin in hebt, zodat je de sfeer in je ruimte zonder gedoe kunt opfrissen. Bovendien maakt het compacte formaat het geschikt voor verschillende kamers, of u nu uw woonkamer, slaapkamer, hal of zelfs uw kantoorruimte wilt verfraaien.Investeren in Wallity verbetert niet alleen de visuele aantrekkingskracht van uw muren, maar creëert ook een focuspunt dat de aandacht trekt. Het wordt meteen een gespreksstarter die indruk maakt op gasten en kennissen met zijn unieke ontwerp. Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard american express sofort apple pay paypal alma

Productinformatie

Merk Emob
SKU-Emob AG279ENZ1782
Kleur Zwart
Totaal Gewicht kg 4.927
Maak kennis met Wallity, een prachtig decoratief houten wandaccessoire dat elegantie en uniciteit brengt in je woonruimte. Dit accessoire is gemaakt van 100% metaal en heeft een lange levensduur, zodat het jarenlang een adembenemend onderdeel van je inrichting blijft. Met zijn slanke en moderne ontwerp verbetert Wallity moeiteloos de esthetiek van elke kamer en voegt een vleugje verfijning toe aan je muren.Een van de belangrijkste kenmerken van Wallity is de hoogwaardige constructie. Dit accessoire heeft een dikte van 1, wat zorgt voor stevigheid en stabiliteit. Het duurzame metalen materiaal maakt het bestand tegen slijtage en zorgt ervoor dat het intact blijft, zelfs in drukbezochte ruimtes of wanneer het wordt blootgesteld aan externe krachten. Je kunt erop vertrouwen dat Wallity zijn ongerepte staat behoudt, zodat hij lang mooi blijft.De rijke zwarte walnootkleur van Wallity brengt warmte en diepte in elk interieur. De diepe, aardse tinten van zwart walnoot creëren een luxueuze en gezellige sfeer, waardoor het een veelzijdige aanvulling is op verschillende kleurenschema's en ontwerpstijlen. Of je nu een moderne, minimalistische look hebt of de voorkeur geeft aan een meer rustieke, boerderij-geïnspireerde omgeving, Wallity past moeiteloos in je interieur en vult je bestaande inrichting aan.Wallity installeren is zowel probleemloos als veelzijdig. Het wordt geleverd met eenvoudig te volgen instructies, zodat u het snel en moeiteloos aan uw muur kunt bevestigen. De verschillende bevestigingsopties bieden flexibiliteit, want je kunt ervoor kiezen om het horizontaal of verticaal op te hangen, afhankelijk van de gewenste look en de beschikbare ruimte. Met Wallity ben je vrij om creatief te zijn en verschillende plaatsingsopties te verkennen, zodat het past bij jouw unieke stijl en voorkeuren.Wallity dient niet alleen als een decoratief stuk, maar het fungeert ook als een functioneel accessoire. De houten vinnen op deze wanddecoratie bieden een handige opbergoplossing voor kleine voorwerpen zoals sleutels, zonnebrillen of zelfs decoratieve snuisterijen. Deze dubbele functionaliteit voegt praktisch nut toe aan de esthetische aantrekkingskracht, waardoor het een praktische keuze is voor degenen die zowel stijl als functionaliteit waarderen in hun woninginrichting.Verder is Wallity ontworpen om lichtgewicht te zijn, waardoor het gemakkelijk te hanteren en te verplaatsen is. Je kunt de Wallity gemakkelijk op een andere plek zetten als je daar zin in hebt, zodat je de sfeer in je ruimte zonder gedoe kunt opfrissen. Bovendien maakt het compacte formaat het geschikt voor verschillende kamers, of u nu uw woonkamer, slaapkamer, hal of zelfs uw kantoorruimte wilt verfraaien.Investeren in Wallity verbetert niet alleen de visuele aantrekkingskracht van uw muren, maar creëert ook een focuspunt dat de aandacht trekt. Het wordt meteen een gespreksstarter die indruk maakt op gasten en kennissen met zijn unieke ontwerp.

Bekijk meer

Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Dit vind je misschien ook leuk
Lengte: 90 cm
Hoogte: 1 cm
Breedte/diepte: 64 cm
Wanddecoratie ringen metaal goud
139,00
Lengte: 90 cm
Hoogte: 30 cm
Breedte/diepte: 3 cm
Shining LED Canvas | 100% Suede | 30x90cm | Veelkleurig
Lengte: 42 cm
Hoogte: 58 cm
Breedte/diepte: 3 cm
Wallity Decoratieve Houten Wandaccessoire-100% METAAL-Zwart Notenhout
Lengte: 72 cm
Hoogte: 58 cm
Breedte/diepte: 3 cm
Wallity Decoratief Hout Accessoire | 100% Metaal | Zwart Notenhout
Lengte: 68 cm
Hoogte: 34 cm
Breedte/diepte: 1 cm
Wallity - Stijlvolle metalen wandaccessoire | 100% metaal | Zwart
Lengte: 46 cm
Hoogte: 56 cm
Breedte/diepte: 1 cm
Tanelorn Metalen Wandaccessoire | 100% Metaal | Zwart
Lengte: 45 cm
Hoogte: 44 cm
Breedte/diepte: 1 cm
Wallity Metalen Wanddecoratie | 100% Metaal | Zwart
Lengte: 70 cm
Hoogte: 39 cm
Breedte/diepte: 1 cm
Wallity Metalen Wandaccessoire | 100% Metaal | Dikte: 1 | Zwart
Lengte: 65 cm
Hoogte: 43 cm
Breedte/diepte: 1 cm
Wallity Metalen Wandaccessoire | 100% Metaal | Zwart
Lengte: 71 cm
Hoogte: 66 cm
Breedte/diepte: 1 cm
Wallity Decor Metalen Wandaccessoire | 100% Metaal, 1 Dikte | Zwart
Lengte: 34 cm
Hoogte: 68 cm
Breedte/diepte: 1 cm
Wallity 100% Metalen Wandaccessoire | Zwart
Lengte: 117 cm
Hoogte: 52 cm
Breedte/diepte: 5 cm
Wallity Decoratieve Metalen Wandaccessoire - 100% Metaal, Handgemaakt, Veelkleurig