Wallity Decoratieve LED Neon Strips | Roze Blauw | IP67 Waterdicht

3 tot 4 weken

Betaal in termijnen met Alma
Wallity is een decoratief kunststof LED-verlichtingsproduct met flexibele neonstrips. Het heeft IP67 waterdichte neon en een PVC-schuimsjabloon. De bedrijfsspanning is 12V DC en het wordt geleverd met een 12V 2A DC adapter. De totale snoerlengte is 375cm met een Type C stopcontact/stekker. Het verbruikt 8W-10W per meter en de afmetingen van het product zijn 40 x 28 x 2 cm. Hij is verkrijgbaar in roze en blauwe kleuren. Een energiezuinige Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard american express sofort apple pay paypal alma

Productinformatie

Merk Emob
SKU-Emob AG395NGR2049
Kleur Blauw, Rood
Totaal Gewicht kg 1.2
Wil je een vleugje levendige kleur en decoratieve verlichting toevoegen aan je ruimte? Kijk dan niet verder dan de decoratieve kunststof LED-verlichting van Wallity! Met zijn flexibele neonstrips en verscheidenheid aan verbluffende kleuren is deze verlichtingsoplossing perfect voor het creëren van een verlichte sfeer in elke ruimte.Een van de belangrijkste kenmerken van de decoratieve kunststof LED-verlichting van Wallity is de bedrijfsspanning van DC 12V. Deze lage spanning zorgt voor een veilige en energiezuinige werking, zodat u kunt genieten van de verbluffende visuele impact van kleurrijke neonverlichting zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over overmatig stroomverbruik.Het IP67 waterdichte neonontwerp van deze LED-strips tilt uw verlichtingsmogelijkheden naar een heel nieuw niveau. Of je nu je terras wilt opfleuren of een vleugje stijl wilt toevoegen aan je badkamer, de decoratieve kunststof LED-verlichting van Wallity is bestand tegen de elementen zonder afbreuk te doen aan functionaliteit of veiligheid.De flexibele neonstrips zijn gemaakt van PVC-schuim van hoge kwaliteit en zijn zowel duurzaam als eenvoudig te installeren. Je kunt moeiteloos aangepaste vormen maken of voorgedefinieerde sjablonen volgen, dankzij de pvc-schuimsjabloon die bij dit product wordt geleverd. Met de decoratieve kunststof LED-verlichting van Wallity is je creativiteit de enige beperking.Een andere geweldige eigenschap van deze verlichtingsoplossing is de meegeleverde adapter met een uitgang van 12V 2A DC. Dit zorgt voor een stabiele en betrouwbare stroomvoorziening, zodat je zonder onderbrekingen kunt genieten van de levendige gloed van de neonstrips. De totale snoerlengte van 375 cm zorgt voor gemak en flexibiliteit als het gaat om het plaatsen en installeren van deze LED-strips op de door jou gewenste locatie. Daarnaast zorgt het type C stopcontact/stekker voor compatibiliteit met gangbare stopcontacten, waardoor het voor iedereen gemakkelijk is om de Decoratieve Plastic LED-verlichting van Wallity op te zetten en te gebruiken. Je hoeft je geen zorgen te maken over ingewikkelde installatieprocessen of speciale adapters - gewoon aansluiten en je kunt aan de slag! Als het aankomt op energie-efficiëntie is Wallity Decoratieve Plastic LED-verlichting een topper. Met een stroomverbruik van 8W-10W per meter kun je genieten van de levendige gloed van neonverlichting terwijl je je energierekening tot een minimum beperkt. De energieklasse A benadrukt nog eens de milieuvriendelijke aard van dit product, zodat je je ruimte zonder schuldgevoel kunt verlichten.Qua afmetingen meet Wallity's Decoratieve Plastic LED Verlichting 40 x 28 x 2 cm, waardoor het geschikt is voor verschillende toepassingen. Of je nu een specifiek deel van een kamer wilt benadrukken of een opvallende display op je muur wilt maken, de afmetingen van deze verlichtingsoplossing zorgen voor veelzijdigheid en maatwerk.
Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Dit vind je misschien ook leuk
Lengte: 50 cm
Hoogte: 25 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Firewood LED Verlichting | Zwarte Voet | 60 LEDs | 375cm Snoer | 50x25cm | Geel
Lengte: 36 cm
Hoogte: 41 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity Decoratief Plastic LED Licht | Flexibele Neon Strips | Rood
Lengte: 43 cm
Hoogte: 20 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity LED Neon Strips blauw - Decoratieve Kunststof Verlichting
Lengte: 43 cm
Hoogte: 20 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity: Decoratieve Plastic LED Verlichting | Flexibele Neon Strips | Groen
Lengte: 43 cm
Hoogte: 20 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity Decoratieve Roze Neon LED Verlichting
Lengte: 43 cm
Hoogte: 20 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity Neon Strips rood | Decoratieve Plastic LED Verlichting
Lengte: 30 cm
Hoogte: 14 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity Decoratieve LED Verlichting blauw | Waterdichte Neon Strips
Lengte: 30 cm
Hoogte: 14 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity Groene Neon LED Verlichting groen - 12V DC, IP67 Waterdicht, Flexibele Strips
Lengte: 30 cm
Hoogte: 14 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity Neon LED Strip - Rood | Waterdicht | 12V
Lengte: 30 cm
Hoogte: 14 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity Decoratieve Gele LED Verlichtingsstrip | Flexibel Neon | 12V DC | Waterdicht | 30x14x2cm
Lengte: 57 cm
Hoogte: 17 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity Decoratieve LED Neon Strips | Waterdicht | Veelkleurig
Lengte: 44 cm
Hoogte: 18 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity Decoratieve Blauwe LED Verlichting