Neonverlichting armspieren - Wallity reeks - Paars

Betaal in termijnen met Alma
Wallity is een decoratieve kunststof LED-verlichting met flexibele neonstrips. Het heeft een waterdicht ontwerp, een PVC-schuimsjabloon en een IP67 waterdichte neon. Het product werkt op 12V DC en heeft een adapter met een uitgang van 12V 4A DC. De totale snoerlengte is 375 cm en het ondersteunt stopcontact type C met een maximaal vermogen van 36W. De verlichting produceert 600 lumen met een warmwitte kleurtemperatuur van 3500K. De afmetingen zijn 56 x 38 x 3 cm, verkrijgbaar in een levendige roze kleur. Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard american express sofort apple pay paypal alma

Productinformatie

Merk Emob
SKU-Emob AG395NGR2345
Kleur Paars
Totaal Gewicht kg 1.8
Maak kennis met Wallity Decoratieve Plastic LED-verlichting: Transformeer je ruimte met flexibiliteit en stijl! Wil je een vleugje creativiteit en uniekheid toevoegen aan je leefruimte? Kijk dan niet verder dan Wallity Decoratieve Plastic LED-verlichting. Ons innovatieve product is ontworpen om een levendige en opvallende sfeer te brengen in elke kamer of buitenruimte. Met zijn flexibele neon strips en betoverende roze kleur, kunt u echt aanpassen van de look en feel van uw ruimte.Belangrijkste kenmerken:1. Bedrijfsspanning: Wallity Decoratieve Plastic LED-verlichting werkt op een veilige en energiezuinige DC 12V voedingsbron. Dit zorgt voor stabiele en betrouwbare prestaties, terwijl het energieverbruik wordt verminderd.2. IP67 Waterdichte Neon: Met een IP67 waterdichte classificatie zijn onze neon strips geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Of je nu je woonkamer, terras of tuin wilt verfraaien, Wallity garandeert duurzaamheid en bescherming tegen waterschade.3. PVC-schuimsjabloon: Wallity wordt geleverd met een pvc-schuimsjabloon waarmee je de neonstrips gemakkelijk kunt installeren en rangschikken. Met dit lichtgewicht en flexibele materiaal kun je het moeiteloos vormen en aanpassen aan jouw voorkeur.4. Adapter: De meegeleverde adapter heeft een uitgang van 12V 4A DC en biedt voldoende vermogen om je ruimte prachtig te verlichten. Je kunt vol vertrouwen genieten van de betoverende sfeer zonder je zorgen te maken over elektrische ongelukjes.5. Totale snoerlengte: Met een royale snoerlengte van 375 cm biedt Wallity flexibiliteit in installatieopties. U kunt moeiteloos verre stopcontacten bereiken of ingewikkelde ontwerpen maken in uw ruimte.6. Type stopcontact: Wallity Decoratieve Plastic LED-verlichting is compatibel met een stopcontact type C, waardoor compatibiliteit met standaard stopcontacten gegarandeerd is. Het maximale vermogen is 36W, waardoor een overvloedige gloed ontstaat die iedereen die de kamer binnenkomt zal betoveren.7. Helderheid en kleurtemperatuur: Met 600 lumen warm wit licht met een kleurtemperatuur van 3500K creëert Wallity een gezellige en uitnodigende sfeer. Perfect voor ontspanning of het creëren van een intieme setting voor bijeenkomsten met vrienden en familie.8. Energie-efficiëntie: Wallity Decoratieve Plastic LED-verlichting verbruikt slechts 10.000 kWh elektriciteit, waardoor het een milieuvriendelijke keuze is. Je kunt genieten van prachtige verlichtingseffecten zonder je zorgen te maken over hoge elektriciteitsrekeningen.9. Slank en compact ontwerp: Wallity meet 56 x 38 x 3 cm en is daardoor ideaal voor verschillende toepassingen. Of u nu de muren van uw woonkamer wilt verfraaien of de sfeer van uw werkruimte wilt verbeteren, het slanke ontwerp van Wallity zal u zeker aanspreken.

Bekijk meer

Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Dit vind je misschien ook leuk
Lengte: 36 cm
Hoogte: 41 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting mond met tong - Wallity reeks - Oranje
Lengte: 50 cm
Hoogte: 25 cm
Breedte/diepte: 2 cm
LED Verlichting | Zwarte Voet | 60 LEDs | 375cm Snoer | 50x25cm | Geel
Lengte: 44 cm
Hoogte: 25 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting rock hand - Wallity reeks - Rood
Lengte: 62 cm
Hoogte: 37 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting Good Vibes Only - Wallity reeks - Roze
Lengte: 45 cm
Hoogte: 28 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting vos - Wallity reeks - Wit/oranje
Lengte: 43 cm
Hoogte: 20 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting Blessed - Wallity reeks - Blauw
Lengte: 43 cm
Hoogte: 20 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting Blessed - Wallity reeks - Groen
Lengte: 43 cm
Hoogte: 20 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting Blessed - Wallity reeks - Roze
Lengte: 43 cm
Hoogte: 20 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting Blessed - Wallity reeks - Oranje
Lengte: 30 cm
Hoogte: 14 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting Cheers - Wallity reeks - Blauw
Lengte: 30 cm
Hoogte: 14 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting Cheers - Wallity reeks - Groen
Lengte: 30 cm
Hoogte: 14 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting Cheers - Wallity reeks - Rood