Opbergrek Mega 6 vakken - grijze eik

Wandkast Mega met grijze eikenhouten look, gemaakt van splaanplaat, bestaat uit 6 open vakken.

€ 99,00

1 - 2 dagen

Minder dan 3 op voorraad
Lengte 105 cm
Breedte / Diepte 33 cm
Hoogte 108 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

De praktische wandkast Mega onderscheidt zich dankzij haar unieke design van alle andere en wordt ongetwijfeld de blikvanger van jouw interieur. Deze kast met grijze eikenhouten look bestaat uit 6 open opbergvakken waarin je jouw mooiste spullen kan tentoonstellen. Met enkele kleurrijke mandjes creëer je bovendien een speels effect én extra opbergruimte voor kleinere spullen!

Je kan deze kast trouwens ook in de midden van de kamer plaats om de ruimte in te delen zoals jij het wenst. De open zijden zorgen ervoor dat je langs weerskanten gemakkelijk aan je spullen kan.

Wandkast Mega is ook beschikbaar in andere kleuren en afmetingen. Je ontdekt alle versies op onze site!

Meer informatie
Hout/look Zand Eik
SKU-Emob FMD248-001-3
Merk FMD
Stijl Modern
Materiaal Spaanplaat
Kleur Grijs
Totaal Gewicht kg 22.83
Reviews
Merkeninformatie

Over FMD

FMD is een Duits merk dat al drie decennia lang hoogwaardige meubelen voor binnenshuis produceert en door de jaren heen uitgegroeid is tot een internationale speler. Achter het merk staat een gemotiveerd team dat de strengste kwaliteitsnormen hoog in het vaandel draagt. Je merkt meteen hoe eenvoudig de meubelen te monteren zijn dankzij gebruiksvriendelijke handleidingen waarin alles stap voor stap staat uitgelegd aan de hand van gedetailleerde tekeningen. FMD zet zich bovendien in voor duurzaamheid, zo is al het gebruikte hout PEFC-gecertificeerd.
Productvragen
Wat zijn afmetingen van één vak, zijn die allemaal gelijk qua afmetingen?

Alle vakken hebben dezelfde afmetingen: 32x32x32 cm

Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top