Wastafelonderkast Sepp met 2 deuren - wit/eik

Witte wastafelonderkast Sepp, gemaakt uit spaanplaat en veiligheidsglas. Meubel afgewerkt met een laagje melamine en eikdecor aan de bovenkant. 
€ 229,00

3 tot 4 weken

Productinformatie

De stijlvolle en elegante meubels uit de Badkamercollectie Sepp zijn de perfecte combinatie tussen modern en Scandinavisch. Ze zijn hoofdzakelijk wit met een bovenkant in Navarra-eikdecor, wat een Nordic look geeft. De voorkant van de kast is vervaardigd uit hoogwaardig wit veiligheidsglas. De beide draaideuren zijn voorzien van deurdemping en een metalen handgreep aan de bovenrand. Binnenin is voldoende opbergruimte voor bijvoorbeeld handdoeken en verzorgingsproducten. Doordat er een extra opening is voorzien voor de sifon, kan je het meubel eenvoudig onder de wastafel schuiven. De stevige en kwaliteitsvolle ABS-randen en de coating in melaminehars maken het meubel volledig af. Krassen en vocht zijn daardoor uit den boze! 

Ontdek alle meubels van deze en andere Germania-reeksen op onze website! 

Meer informatie
Type deur Draaideur
Hout/look Eik
Samenstelling 2 deuren
Afwerking Melamine
Merk Germania
SKU-Emob GM2752-513
Kleur Wit
Stijl Modern, Scandinavisch
Materiaal Melamine, Spaanplaat, Glas
Totaal Gewicht kg 20.8
Reviews
Merkeninformatie

Over Germania

De fabrikant die ooit begon met enkel schoenenkasten, biedt anno 2021 zowat het hele spectrum aan meubels aan. De rode draad doorheen de collectie van Germania is dat ze tegelijkertijd gaan voor flexibel en efficiënt gebruik van ruimte zonder daarbij aan kwaliteit en stijl in te boeten. Bekijk het aanbod en je zult begrijpen wat hiermee wordt bedoeld. Elk van de unieke en stijlvolle meubels is prijs-kwaliteit een absolute aanrader. Zowel in moderne, eerder landelijke als Scandinavische stijl biedt Emob van het merk Germania heel wat moois aan. 
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top