Poefs

Poefs zijn onmisbaar in je woonkamer, niet alleen om in alle comfort te kunnen relaxen, maar ook als extra zitplaats of zelfs als bijzettafeltje! En laten we zeker niet vergeten dat ze er ook gewoon leuk uitzien. Neem een kijkje en vind de poef die perfect bij jou past.
Asc

9 producten

Filteren
 1. Poef Ireen
  Poef Ireen

  2 - 6 dagen

  € 59,00
 2. Plooibaar krukje Kalinga
  Plooibaar krukje Kalinga

  3 - 4 weken

  € 65,00
 3. Poef Nobly
  Poef Nobly

  3 - 4 weken

  € 59,00
 4. Plooibaar krukje Numerati
  Plooibaar krukje Numerati

  3 - 4 weken

  € 65,00
 5. Poef Surin - blauw
  Poef Surin - blauw

  3 - 4 weken

  € 65,00
 6. Poef Surin - zwart
  Poef Surin - zwart

  3 - 4 weken

  € 65,00
 7. Poef Willandra - blauw
  Poef Willandra - blauw

  3 - 4 weken

  € 59,00
 8. Poef Willandra - zwart
  Poef Willandra - zwart

  3 - 4 weken

  € 59,00
 9. Poef Willandra - groen
  Poef Willandra - groen

  3 - 4 weken

  € 59,00
Asc

9 producten

De leukste poefs en voetenbankjes om languit te relaxen

Thuiskomen na een vermoeiende, drukke dag op het werk is altijd leuk. Maar thuiskomen, neerploffen in de zetel en de voetjes omhoog gooien is toch nog veel leuker? Onze handige poefs en voetenbankjes zijn je ideale partner in crime voor een gezellig avondje nietsdoen. Zet een leuke film of serie op, neem er een lekkere snack bij en relax in alle comfort!

Keuze, keuze en nog eens keuze!

Bij Emob vind je poefs in verschillende afmetingen, stijlen en materialen. Houten pootjes met lederen kussen zorgen bijvoorbeeld voor een luxueus detail in je interieur, terwijl vrolijke kleurtjes en stoffen ongetwijfeld goed scoren bij kinderen. Wie echt design en functionaliteit wil combineren, gaat dan weer voor poefs met extra opbergruimte. Maar ook wie het liever strak en modern houdt, heeft keuze te over. Ontdek snel ons volledige aanbod en vind de poef die het best bij jou past.

Snel een extra zitplaats

Nodig je graag familie en vriendin uit bij je thuis? Dan kan het wel eens voorvallen dat je plaats te kort komt. In dit geval komt een poef ook zeer goed van pas! Poefs doen namelijk evengoed dienst als extra zitplaats. Maar natuurlijk kan je ze ook als bijzettafeltje of als salontafel gebruiken! Ze zijn dus niet alleen decoratief, maar ook nog eens multifunctioneel. Doordat de poefs compact zijn en niet veel wegen, kun je deze kleine meubeltjes bovendien makkelijk verplaatsen. Dankzij hun betaalbare prijskaartje zijn poefs en voetenbankjes dus een kleine investering waarvoor je heel veel in de plaats krijgt!

Poef online bestellen bij Emob

Met een poef of voetenbankje til je jouw interieur meteen naar een hoger niveau. Waarom je meubels bij Emob bestellen? Dankzij de snelle levering die je van ons mag verwachten, staat je nieuwste aanwinst al na enkele dagen te pronken in je woonkamer. Een bestelling plaatsen is bovendien zeer eenvoudig en gaat snel! Mocht je vragen hebben, dan kan je onze klantenservice contacteren die je met plezier voorthelpt.

Snuister even rond op onze website en maak je keuze uit ons gevarieerde aanbod!

To Top