Slaapbank 199cm met verstelbare rugleuning - antraciet

Kleur
Betaal in termijnen met Alma
Comfortabel en stijlvol, deze bank heeft een beukenhouten frame, 100% polyester stof, verstelbaar armmechanisme en beweegbare rugleuning. Stof die chemisch gereinigd kan worden met matzwarte metalen poten. Kleur: Antraciet. Lengte: 199 cm Breedte: 99 cm Hoogte: 83 cm. Geen kussens inbegrepen Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard american express sofort apple pay paypal alma

Productinformatie

Montage vereist Ja
Samenstelling 2-zit
Zitdiepte 99
Aantal personen 2 personen
Belastbaar gewicht 220kg
Opties Leuning verstelbaar, Met armleuning
Merk Emob
SKU-Emob AG560ARE1519
Kleur Antraciet
Stijl Industrieel, Modern
Materiaal Hout, Velours, Polyester, Spaanplaat
Totaal Gewicht kg 35
Maak kennis met de 2-Seat Sofa-Bed, de ultieme ster van je woonkamer! Deze veelzijdige bank biedt niet alleen uitzonderlijk comfort, maar heeft ook een uniek en modieus ontwerp dat je ruimte direct een opfrisser geeft. Met zijn combinatie van functie en stijl is deze bank de perfecte match voor iedereen die zijn woonkamer een extra dimensie wil geven. Een van de opvallende kenmerken van deze bank is het stevige frame van hoogwaardig beukenhout en spaanplaat. Dit zorgt voor duurzaamheid en een lange levensduur, zodat u jarenlang van deze bank kunt genieten. Het frame biedt stabiliteit en ondersteuning, waardoor het een betrouwbaar meubelstuk is voor dagelijks gebruik. De 2-zits slaapbank is bekleed met 100% polyester stof, wat bijdraagt aan zijn strakke en moderne uitstraling. De stof voelt niet alleen zacht aan, maar is ook heel gemakkelijk schoon te maken. Gooi hem gewoon in de wasmachine of maak gebruik van de stomerijfunctie en je bank ziet er weer als nieuw uit. Met een ideale lengte van 199 cm, een breedte van 99 cm en een hoogte van 83 cm is deze bank ontworpen om naadloos in elke woonkamer te passen. Het compacte formaat maakt hem perfect voor kleinere ruimtes, terwijl hij toch voldoende zitplaatsen biedt voor twee personen. Of je nu gasten ontvangt of geniet van een rustig avondje thuis, deze bank voldoet aan al je behoeften. Comfort is een topprioriteit bij de 2-Seat Sofa-Bed, dankzij de schuimkussens. De zitting is opgevuld met 28 DNS zacht grijs schuim, wat zorgt voor een pluche en ondersteunend gevoel. Voor extra comfort heeft de rugleuning 8 DNS zacht grijs schuim en 24 DNS veren vulling. Je zult deze bank nooit meer willen verlaten als je eenmaal de knusse omhelzing hebt ervaren. Met de beweegbare rugleuning kun je je zitervaring aanpassen. Of je nu de voorkeur geeft aan een rechte houding of een meer ontspannen lighouding, verstel de rugleuning naar wens. Het verstelbare armmechanisme voegt nog een laag veelzijdigheid toe en zorgt voor extra comfort en gemak. Hoewel deze bank niet wordt geleverd met kussens, heeft hij vaste rug- en zitkussens waardoor hij niet steeds opnieuw hoeft te worden afgesteld. U kunt erop vertrouwen dat uw bank er altijd netjes en verzorgd uitziet, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over doorzakkende kussens.Het stijlvolle uiterlijk van deze bank wordt gecompleteerd door de matzwarte metalen poten. Deze poten voegen niet alleen een vleugje verfijning toe, maar bieden ook stabiliteit en ondersteuning voor het hele meubel. De antracietkleur voegt een eigentijdse sfeer toe aan je woonkamer en verhoogt meteen de uitstraling van de bank.
Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Dit vind je misschien ook leuk
Lengte: 255 cm
Hoogte: 85 cm
Breedte/diepte: 120 cm
3-zitsbank | Comfortabel ontwerp | Beukenhouten frame | Polyester stof | 255cm lengte
Lengte: 304 cm
Hoogte: 88 cm
Breedte/diepte: 247 cm
Hoekbank Yvette met slaapbank & opbergruimte - grijs/wit
Lengte: 255 cm
Hoogte: 85 cm
Breedte/diepte: 120 cm
3-zitsbank | Comfortabel en Stijlvol | Beukenhouten Frame | Polyester Stof | 255cm Lengte
Lengte: 85 cm
Hoogte: 75 cm
Breedte/diepte: 74 cm
Stijlvolle Wing Chair met Beukenhouten frame en Polyester stof- Cappuccino kleur
Lengte: 350 cm
Hoogte: 82 cm
Breedte/diepte: 210 cm
Hoekbank Wout links kunstleer - bruin
937,30 1.339,00
Lengte: 208 cm
Hoogte: 85 cm
Breedte/diepte: 81 cm
Comfortabele 3-zitsbank met uniek ontwerp - Claret Red
Lengte: 350 cm
Hoogte: 82 cm
Breedte/diepte: 210 cm
Hoekbank Wout rechts kunstleer - bruin
1.205,10 1.339,00
Lengte: 105 cm
Hoogte: 79 cm
Breedte/diepte: 89 cm
Moderne Wing Chair met Beukenhouten Frame | 100% Polyester Stof | 105cm x 79cm x 89cm
Lengte: 237 cm
Hoogte: 73 cm
Breedte/diepte: 90 cm
3-zitsbank Tina-antraciet
1.139,00
Lengte: 62 cm
Hoogte: 69 cm
Breedte/diepte: 56 cm
Relaxfauteuil voor kinderen Rex - roze
Lengte: 150 cm
Hoogte: 78 cm
Breedte/diepte: 84 cm
2-zitbank Isiah 150cm - roze
579,00
Lengte: 208 cm
Hoogte: 85 cm
Breedte/diepte: 81 cm
Comfortabele 3-zitsbank in grijs: stijlvol ontwerp en gemakkelijk te reinigen stof