Comfort Plus 3-zits slaapbank Uniek ontwerp, functioneel en stijlvol Grijs

Kleur
Betaal in termijnen met Alma
3-zits slaapbank met beukenhouten/spaanplaat frame en 100% polyester stof. Voorzien van beweegbaar rugmechanisme en comfortabele schuimkussens. Wordt geleverd met 2 kussens in grijs Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard american express sofort apple pay paypal alma

Productinformatie

Merk Emob
SKU-Emob AG560ARE1358
Kleur Grijs
Materiaal Hout, Polyester
Totaal Gewicht kg 56
Op zoek naar een stijlvolle en functionele toevoeging aan je woonkamer? Kijk dan niet verder dan onze 3-zits slaapbank! Deze prachtige bank is niet alleen comfortabel, maar heeft ook een uniek ontwerp dat meteen de ster van je woonruimte zal worden. Met zijn combinatie van functie en mode is deze bank de perfecte keuze om je huis op te frissen.Een van de opvallende kenmerken van deze bank is de hoogwaardige constructie. Het frame is gemaakt van duurzaam beukenhout en spaanplaat, wat zorgt voor een lange levensduur. De gebruikte stof is 100% polyester, wat niet alleen bijdraagt aan de esthetische aantrekkingskracht van de bank, maar ook zorgt voor een zacht en gezellig gevoel.Met een lengte van 214 cm, een breedte van 98 cm en een hoogte van 85 cm biedt deze slaapbank voldoende ruimte om te zitten en te loungen. Het schuim dat gebruikt wordt bij de constructie van de kussens is van de hoogste kwaliteit, met 28 DNS zacht grijs schuim voor de zittingen en 24 DNS veren schuim voor de rugleuning. Dit zorgt voor optimaal comfort en ondersteuning voor jou en je gasten. De bank heeft ook een veer in het midden voor meer zitcomfort, zodat je kunt ontspannen en tot rust komen na een lange dag. De rugleuning heeft een beweegbaar mechanisme, zodat je hem in de gewenste positie kunt zetten, of je nu liever rechtop zit of ontspannen.Om een extra vleugje comfort en stijl toe te voegen, worden bij deze bank twee kussens geleverd. Deze kussens zijn gevuld met 60% snipperschuim en 40% siliconenschuim, wat zorgt voor de perfecte balans tussen ondersteuning en zachtheid. Deze kussens van 45 cm x 45 cm zijn ontworpen als aanvulling op de strakke grijze kleur van de bank. Onderhoud is eenvoudig met deze bank, want de chemisch te reinigen stof zorgt voor probleemloze reiniging en onderhoud. De vaste rugleuning en het zitkussen dragen bij aan de gestroomlijnde en verfijnde uitstraling van de bank. De matzwarte metalen poten, die een eigentijds accent aan het ontwerp geven, maken de algehele esthetiek compleet. De grijze kleur van de bank past moeiteloos bij elke bestaande inrichting, waardoor het een veelzijdige keuze is voor je woonkamer.Samengevat is onze 3-zits slaapbank de perfecte combinatie van comfort, stijl en functionaliteit. De hoogwaardige constructie, het veelzijdige ontwerp en de verstelbare rugleuning maken het de ideale aanvulling voor elke woonkamer. Upgrade je ruimte vandaag nog met dit opvallende meubelstuk!
Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Dit vind je misschien ook leuk
Lengte: 255 cm
Hoogte: 85 cm
Breedte/diepte: 120 cm
3-zitsbank | Comfortabel ontwerp | Beukenhouten frame | Polyester stof | 255cm lengte
Lengte: 304 cm
Hoogte: 88 cm
Breedte/diepte: 247 cm
Hoekbank Yvette met slaapbank & opbergruimte - grijs/wit
Lengte: 255 cm
Hoogte: 85 cm
Breedte/diepte: 120 cm
3-zitsbank | Comfortabel en Stijlvol | Beukenhouten Frame | Polyester Stof | 255cm Lengte
Lengte: 350 cm
Hoogte: 82 cm
Breedte/diepte: 210 cm
Hoekbank Wout links kunstleer - bruin
1.042,30 1.489,00
Lengte: 208 cm
Hoogte: 85 cm
Breedte/diepte: 81 cm
Comfortabele 3-zitsbank met uniek ontwerp - Claret Red
Lengte: 350 cm
Hoogte: 82 cm
Breedte/diepte: 210 cm
Hoekbank Wout rechts kunstleer - bruin
1.205,10 1.339,00
Lengte: 105 cm
Hoogte: 79 cm
Breedte/diepte: 89 cm
Moderne Wing Chair met Beukenhouten Frame | 100% Polyester Stof | 105cm x 79cm x 89cm
Lengte: 237 cm
Hoogte: 73 cm
Breedte/diepte: 90 cm
3-zitsbank Tina-antraciet
1.079,00
Lengte: 62 cm
Hoogte: 69 cm
Breedte/diepte: 56 cm
Relaxfauteuil voor kinderen Rex - roze
Lengte: 150 cm
Hoogte: 78 cm
Breedte/diepte: 84 cm
2-zitbank Isiah 150cm - roze
569,00
Lengte: 208 cm
Hoogte: 85 cm
Breedte/diepte: 81 cm
Comfortabele 3-zitsbank in grijs: stijlvol ontwerp en gemakkelijk te reinigen stof
Lengte: 230 cm
Hoogte: 92 cm
Breedte/diepte: 78 cm
3-zits slaapbank | Comfort en stijl | Beukenhouten frame | Crèmekleur