Comfortabele 3-zitsbank | Stijlvol ontwerp | Marineblauw

Betaal in termijnen met Alma
De 3-zitsbank is de perfecte aanvulling voor je woonkamer en biedt comfort en een uniek ontwerp. Gemaakt met een frame van beukenhout en spaanplaat en een stof van 100% polyester. Wordt geleverd met 4 kussens en is voorzien van een draagbaar zitkussen, een vast rugkussen en een afneembare kussenhoes. De bank kan chemisch gereinigd worden en heeft chromen metalen poten. Kleur: marineblauw Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard american express sofort apple pay paypal alma

Productinformatie

Montage vereist Ja
Zitbreedte 183
Zithoogte 45
Zitdiepte 64
Aantal personen 3 personen
Belastbaar gewicht 330kg
Opties Met armleuning
Merk Emob
SKU-Emob AG569HLN1129
Kleur Blauw
Stijl Klassiek
Materiaal Hout, Schuim, Velours, Polyester, Metaal, Spaanplaat
Totaal Gewicht kg 62
Maak kennis met onze prachtige 3-zitsbank, de perfecte aanvulling voor je woonkamer! Deze bank is ontworpen om zowel comfort als stijl in je ruimte te brengen, waardoor het de ster van de show wordt. Als je je huis een opfrisbeurt wilt geven, is deze bank de ideale keuze met zijn onverslaanbare combinatie van functie en mode.Laten we ons eens verdiepen in de belangrijkste kenmerken en voordelen van deze uitzonderlijke bank. Het frame is gemaakt van hoogwaardig beukenhout en spaanplaat, wat zorgt voor duurzaamheid en stabiliteit voor de komende jaren. Met een breedte van 237 cm, een hoogte van 70 cm en een diepte van 90 cm biedt deze bank voldoende ruimte voor jou en je geliefden om te ontspannen en tot rust te komen. Het schuim dat gebruikt wordt in het zitgedeelte is van superieure kwaliteit, met 5 cm grijs schuim van 28 DNS en nog eens 5 cm veren van 24 DNS voor maximaal comfort. De rugleuning is ook versierd met luxe 24 DNS veren kussens. Bovendien wordt deze bank geleverd met 4 sierkussens om een vleugje persoonlijkheid aan je ruimte toe te voegen. De zitkussens hebben een dikte van 15 cm, waardoor ze optimale ondersteuning bieden bij langdurig zitten. Met een zitdiepte van 66 cm kun je wegzakken in de bank en genieten van ultieme ontspanning. De stijlvolle armleuningen zijn 27 cm breed en reiken tot een diepte van 90 cm, zodat je comfortabel kunt loungen en je armen kunt ondersteunen. De chromen metalen poten voegen niet alleen een modern tintje toe, maar zorgen ook voor stabiliteit en duurzaamheid.Een van de belangrijkste voordelen van deze bank zijn de afneembare kussenhoezen. De marineblauwe kleur voegt een verfijnd accent toe aan je woonkamer en de chemisch te reinigen stof zorgt voor eenvoudig onderhoud en een lange levensduur.Ervaar de luxe en het comfort van onze 3-zitsbank, ontworpen om het middelpunt van je leefruimte te zijn. Met zijn onberispelijke ontwerp, superieure materialen en onovertroffen comfort past deze bank perfect in elk huis. Of u nu bijeenkomsten organiseert, ontspant met een boek of gewoon geniet van wat vrije tijd, deze bank biedt het comfort en de stijl die u verdient. Upgrade je woonkamer vandaag nog en maak een statement met onze 3-zits bank.
Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Dit vind je misschien ook leuk
Lengte: 255 cm
Hoogte: 85 cm
Breedte/diepte: 120 cm
3-zitsbank | Comfortabel ontwerp | Beukenhouten frame | Polyester stof | 255cm lengte
Lengte: 304 cm
Hoogte: 88 cm
Breedte/diepte: 247 cm
Hoekbank Yvette met slaapbank & opbergruimte - grijs/wit
Lengte: 255 cm
Hoogte: 85 cm
Breedte/diepte: 120 cm
3-zitsbank | Comfortabel en Stijlvol | Beukenhouten Frame | Polyester Stof | 255cm Lengte
Lengte: 85 cm
Hoogte: 75 cm
Breedte/diepte: 74 cm
Stijlvolle Wing Chair met Beukenhouten frame en Polyester stof- Cappuccino kleur
Lengte: 350 cm
Hoogte: 82 cm
Breedte/diepte: 210 cm
Hoekbank Wout links kunstleer - bruin
937,30 1.339,00
Lengte: 208 cm
Hoogte: 85 cm
Breedte/diepte: 81 cm
Comfortabele 3-zitsbank met uniek ontwerp - Claret Red
Lengte: 350 cm
Hoogte: 82 cm
Breedte/diepte: 210 cm
Hoekbank Wout rechts kunstleer - bruin
1.205,10 1.339,00
Lengte: 105 cm
Hoogte: 79 cm
Breedte/diepte: 89 cm
Moderne Wing Chair met Beukenhouten Frame | 100% Polyester Stof | 105cm x 79cm x 89cm
Lengte: 237 cm
Hoogte: 73 cm
Breedte/diepte: 90 cm
3-zitsbank Tina-antraciet
1.139,00
Lengte: 62 cm
Hoogte: 69 cm
Breedte/diepte: 56 cm
Relaxfauteuil voor kinderen Rex - roze
Lengte: 150 cm
Hoogte: 78 cm
Breedte/diepte: 84 cm
2-zitbank Isiah 150cm - roze
579,00
Lengte: 208 cm
Hoogte: 85 cm
Breedte/diepte: 81 cm
Comfortabele 3-zitsbank in grijs: stijlvol ontwerp en gemakkelijk te reinigen stof