Bijzetkastje Cesar voor magnetron - wit/rood

€ 135,00

2 - 6 dagen

Minder dan 3 op voorraad

Bijzetkastje Cesar voor magnetron, gemaakt van spaanplaat, beschikt over 2 legplanken, 3 rode deuren en 2 rode laden.

Productinformatie

Dit praktische bijzetkastje is de ideale plaats om je microgolfoven te installeren. Daarnaast kan je er nog heel wat keukenspullen in kwijt. Het kastje beschikt namelijk over 2 open vakken die gescheiden worden door een uitschuifbare legplank, 2 laden, een ruim opbergvak met dubbele deur en een opbergvak met deur en legplank.

Bijzetkastje Cesar is gemaakt van spaanplaat. De deuren en laden kregen een rode kleur. Je vindt op onze site ook andere kleurencombinaties.

Meer informatie
Opties Met wielen
Type deur Draaideur
Merk TemaHome
SKU-Emob SY8035A2179A80
Kleur Wit, Rood
Stijl Modern
Materiaal Spaanplaat
Totaal Gewicht kg 35
Reviews
Merkeninformatie

Over TemaHome

Het Portugese merk TemaHome heeft meer dan 30 jaar ervaring in de meubelindustrie. In 1981 werd het opgericht als “Norema Portuguesa”, een fusie van het Noorse Norema en het Portugese Godinho. Het doel was de geavanceerde technologie van Noorwegen te combineren met de Portugese efficiëntie en meubels tegen redelijke kosten te produceren. Na verschillende eigenaars en benamingen te hebben, werd het in 2008 het huidige TemaHome. Tegenwoordig produceert TemaHome een collectie eigentijdse meubels en decoratieve accenten waarbij de combinatie van een origineel en praktisch design centraal staat.
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top