Boekenkast Haron met open & gesloten deel - grijze eik

Boekenkast Haron met open en gesloten gedeelte, 5 legplanken in totaal. Gemaakt van spaanplaat met papieren imitatieprint van grijze eik.

€ 319,00

6 tot 8 weken

Lengte 36 cm
Breedte / Diepte 61 cm
Hoogte 196 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Met kinderkamer Haron haal je een tijdloze kinderkamer in huis die je zowel in de meisjes- als jongenskamer kan installeren. Alle meubelen zijn gemaakt van spaanplaat met een papieren imitatieprint van grijze eik.

Deze boekenkast wordt al snel onmisbaar wanneer je zoon of dochter taken moet voorbereiden voor school of moet studeren. Je kind kan namelijk al zijn schoolboeken netjes groeperen. De kast bestaat uit een open en een gesloten gedeelte met deur en beschikt in totaal over 5 legplanken.

Meer informatie
Type deur Draaideur
Samenstelling 1 deur
Hout/look Eik
SKU-Emob GTG36326
Merk Gami
Stijl Modern
Materiaal Spaanplaat
Kleur Bruin
Totaal Gewicht kg 42.3
Reviews
Merkeninformatie

Over Gami

Het Franse merk Gami werd in 1960 opgericht door Patrice Gautier en zijn vrouw Annick en is sindsdien één van de Europese marktleiders in de meubelbranche. Het merk werd over de jaren heen vooral bekend door zijn kwaliteit en creativiteit. Gami heeft namelijk al sinds het begin zijn eigen designstudio en –team die er elke dag opnieuw voor zorgen dat jij kan thuiskomen in een interieur dat aan al jouw wensen voldoet, zowel qua smaak, stijl als budget. Neem een kijkje naar onze selectie en laat je omverblazen door al dat moois!
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top