Schuine boekenkast Lina 2 legplanken & 2 open vakken - eik

Schuine boekenkast Lina met 2 legplanken en 2 open vakken. Gemaakt van spaanplaat met imitatieprint van lichte eik. Pootjes uit massief beuk.

€ 219,00

3 tot 4 weken

Productinformatie

Geef de slaapkamer een frisse make-over met de meubelen van de Lina-collectie! Deze meubelen zijn gemaakt van spaanplaat met een papieren imitatieprint van licht eikenhout. De pootjes zijn gemaakt uit massief beukenhout.

Laat je verrassen door het unieke design van deze boekenkast. Je plaatst haar zoals een ladder schuin tegen de muur. Je beschikt over 2 legplanken en 2 open vakken om jouw boeken en/of enkele decoratieve objecten te plaatsen. Het ene vak heeft een witte wand, het andere vak heeft een oceaanblauwe wand met visgraatmotief.

Meer informatie
Type deur Zonder deuren
SKU-Emob GTH0L330
Merk Gami
Stijl Modern
Materiaal Spaanplaat
Kleur Bruin
Totaal Gewicht kg 18.9
Reviews
Merkeninformatie

Over Gami

Het Franse merk Gami werd in 1960 opgericht door Patrice Gautier en zijn vrouw Annick en is sindsdien één van de Europese marktleiders in de meubelbranche. Het merk werd over de jaren heen vooral bekend door zijn kwaliteit en creativiteit. Gami heeft namelijk al sinds het begin zijn eigen designstudio en –team die er elke dag opnieuw voor zorgen dat jij kan thuiskomen in een interieur dat aan al jouw wensen voldoet, zowel qua smaak, stijl als budget. Neem een kijkje naar onze selectie en laat je omverblazen door al dat moois!
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top