Buffet Moove

Grijs opzetstuk voor buffetkast, uitgerust met 3 legplanken, een tabletstandaard & een keukenrolhouder. Gemaakt van spaanplaat, afgewerkt met melamine.

€ 139,00

1 - 2 dagen

Minder dan 3 op voorraad
Lengte 118 cm
Breedte / Diepte 15 cm
Hoogte 93 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Stel zelf jouw ideale keuken samen dankzij de modulaire meubelen van de Moove-collectie. Alle elementen zijn gemaakt van spaanplaat en werden afgewerkt met een laagje melamine.

Met dit handige opzetstuk creëer je in een handomdraai de buffetkast die je altijd al wilde. Je beschikt in totaal over 3 legplanken, een kookboek- of tabletstandaard en een keukenrolhouder. Bovendien is dit meubelstuk uitgerust met een stopcontacthouder en een USB-poort.

Ontdek op onze site ook de andere meubelen van de Moove-collectie en combineer naar hartenlust!

Meer informatie
Merk Parisot
SKU-Emob PA0430BAHT
Materiaal Spaanplaat
Stijl Modern
Kleur Grijs
Totaal Gewicht kg 18
Reviews
Merkeninformatie

Over Parisot

Parisot is een toonaangevende fabrikant van zelfbouwmeubelen sinds 1936. Dankzij de meer dan 80 jaar ervaring van de firma, kun je telkens rekenen op de beste kwaliteit voor jouw meubelen. De meubelen van het merk zijn vervaardigd uit hoogwaardige spaanplaat en zijn 100% Frans. Parisot staat voor functionele meubelen die beantwoorden aan de noden van de hedendaagse consument. Met de meubelen van Parisot creëer je zonder twijfel een gezellige sfeer in huis!
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top