Commode Kalas 125cm met 1 deur & 4 lades - bruin/grijs

Commode Kalas, gemaakt uit spaanplaat in een decor van chalethout en betonoxide. Het meubel is uitgerust met 1 draaideur en 4 schuiflades. 

€ 285,00

4 tot 5 weken

Lengte 125 cm
Breedte / Diepte 38 cm
Hoogte 96 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Handige en compacte commode Kalas, die perfect past in een industriële, maar rustieke setting in je woon- of slaapkameromgeving. Het meubel uit spaanplaat is uitgerust met 4 schuiflades en 1 draaideur. Achter die deur is daarnaast nog een ruime legplank voorzien, zodat al je spullen eenvoudig opgeborgen kunnen worden. Het houtdecor, dat doet denken aan een chalet in de bergen (Alpine Lodge), heeft een mooie, grofkorrelige structuur. Samen met het betonoxidedecor van de deur en de donkerkleurige handgrepen, zorgt dit voor een geslaagde mix van stijlen. Ontdek ook de andere meubelen van de Kalas-collectie bij Emob! 

Meer informatie
Type deur Draaideur
Samenstelling 1 deur, 4 lades
Hout/look Beton
Opties Met lades
SKU-Emob BGPP-38-091-X7
Merk Emob
Stijl Industrieel, Vintage
Materiaal Spaanplaat
Kleur Bruin, Grijs
Totaal Gewicht kg 57
Reviews
Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top