Commode Larnaca 150cm met 4 lades & 2 deuren - wit

Commode Larnaca met 4 lades in het midden en 2 deuren aan de buitenkant. Het meubel is gemaakt uit gefolieerde spaanplaat in pijnboomdecor en accenten in truffelkleur. 

€ 275,00

4 tot 5 weken

Lengte 150 cm
Breedte / Diepte 42 cm
Hoogte 90 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Deze Larnaca-commode overtuigt door zijn duidelijke en elegante design in moderne landhuisstijl. De kast is gemaakt uit spaanplaat in pijnboomdecor en truffelkleurige accenten bovenaan. In het midden is de kast uitgerust met vier lades, aan de beide buitenkanten is een draaideur voorzien. Daarachter bevindt zich telkens een legplank. Zowel de deuren als de lades zijn uitgerust met antiek ogende metalen handgrepen. Deze commode kan moeiteloos geïntegreerd worden in zowel een modern als landelijk interieur. Ontdek de rest van deze Larnaca-reeks op onze website! 
Meer informatie
Type deur Draaideur
Samenstelling 2 deuren, 4 lades
SKU-Emob BGPP-38-063-B5
Merk Emob
Stijl Landelijk, Modern
Materiaal Spaanplaat
Kleur Wit
Totaal Gewicht kg 65
Reviews
Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top