Dressoir Moove 2 deuren

Grijze dressoir Moove met 2 deuren, 1 legplank en bovenblad in eikdecor. Gemaakt van spaanplaat.

€ 215,00

3 tot 4 weken

Lengte 123 cm
Breedte / Diepte 60 cm
Hoogte 96 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Stel zelf jouw ideale keuken samen dankzij de modulaire meubelen van de Moove-collectie. Alle elementen zijn gemaakt van spaanplaat en werden afgewerkt met een laagje melamine.

Deze handige kast wordt al gauw een onmisbaar element in jouw keuken. De kast bestaat uit 2 deuren waarachter je een legplank vindt. Je kan deze kast gebruiken om bijvoorbeeld een keukeneiland te creëren, maar je kan evengoed een kookplaat of spoelbak in het bovenblad verwerken. Ook individueel als extra opbergruimte of kleine dressoir doet dit kastje het heel goed!

Ontdek op onze site ook de andere meubelen van de Moove-collectie en combineer naar hartenlust!

Meer informatie
Type deur Draaideur
Samenstelling 2 deuren
SKU-Emob PA0430BA2P
Merk Parisot
Stijl Modern
Materiaal Spaanplaat
Kleur Grijs
Totaal Gewicht kg 49
Reviews
Merkeninformatie

Over Parisot

Parisot is een toonaangevende fabrikant van zelfbouwmeubelen sinds 1936. Dankzij de meer dan 80 jaar ervaring van de firma, kun je telkens rekenen op de beste kwaliteit voor jouw meubelen. De meubelen van het merk zijn vervaardigd uit hoogwaardige spaanplaat en zijn 100% Frans. Parisot staat voor functionele meubelen die beantwoorden aan de noden van de hedendaagse consument. Met de meubelen van Parisot creëer je zonder twijfel een gezellige sfeer in huis!
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top