Bijzetkastje Moove

Grijs bijzetkastje Moove met 2 deuren, 4 legplanken en 2 open vakken. Gemaakt van spaanplaat.

€ 179,00

2 - 6 dagen

Minder dan 3 op voorraad
Lengte 123 cm
Breedte / Diepte 33 cm
Hoogte 96 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Stel zelf jouw ideale keuken samen dankzij de modulaire meubelen van de Moove-collectie. Alle elementen zijn gemaakt van spaanplaat en werden afgewerkt met een laagje melamine.

Dit handige bijzetkastje biedt je extra opbergruimte in de keuken maar neemt dankzij haar beperkte afmetingen toch weinig plaats in. Het kastje bestaat uit 2 deuren en 4 legplanken in totaal. Bovenaan beschik je tevens over 2 open vakken. Ideaal om bijvoorbeeld keukenelektro een plaatsje te geven! Zo hou je meer plaats over op het werkblad van je keuken. Een echte win-winsituatie dus!

Ontdek op onze site ook de andere meubelen van de Moove-collectie en combineer naar hartenlust!

Meer informatie
Type deur Draaideur
Samenstelling 2 deuren
SKU-Emob PA0430BABS
Merk Parisot
Stijl Modern
Materiaal Spaanplaat
Kleur Grijs
Totaal Gewicht kg 38
Reviews
Merkeninformatie

Over Parisot

Parisot is een toonaangevende fabrikant van zelfbouwmeubelen sinds 1936. Dankzij de meer dan 80 jaar ervaring van de firma, kun je telkens rekenen op de beste kwaliteit voor jouw meubelen. De meubelen van het merk zijn vervaardigd uit hoogwaardige spaanplaat en zijn 100% Frans. Parisot staat voor functionele meubelen die beantwoorden aan de noden van de hedendaagse consument. Met de meubelen van Parisot creëer je zonder twijfel een gezellige sfeer in huis!
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top