Dressoir Westerland 3 deuren landelijk - wit/bruin

Witte dressoir Westerland met 3 laden, 3 deuren en 2 legplanken, gemaakt van massief dennenhout.

€ 399,00

Niet op voorraad

Lengte 130 cm
Breedte / Diepte 45 cm
Hoogte 86 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Ga voor landelijke gezelligheid in huis met de meubelen van de Westerland-collectie. De wit gelakte meubelen stralen rust en elegantie uit en creëren tegelijkertijd een warme sfeer dankzij de bruine details.

Deze dressoir is gemaakt van massief, FSC-gecertificeerd dennenhout. Ze bestaat uit 3 laden, 3 deuren, een grote en een kleine legplank. Deze dressoir is ook beschikbaar in een kleinere versie met 2 deuren. Je ontdekt ze eveneens op onze site, net als alle andere meubelen van de Westerland-collectie.

Meer informatie
Type deur Draaideur
Samenstelling 3 deuren, 3 lades
Merk Interlink
SKU-Emob IL20901457
Kleur Wit, Bruin
Stijl Landelijk
Materiaal Massief hout
Totaal Gewicht kg 42
Reviews
Merkeninformatie

Over Interlink

Het merk Inter Link werd in juli 1960 opgericht door Wolfgang Link en zijn vrouw Helga in het Duitse Straubenhardt. In 1994 verhuisde het bedrijf zijn hoofdkantoor naar het Franse Seltz (Elzas), vanwaar het nu nog steeds al zijn activiteiten aanstuurt. Inter Link is gespecialiseerd in zelfbouwmeubelen die naast praktisch en duurzaam ook erg betaalbaar zijn. In onze shop vind je maar liefst ruim 500 producten van Inter Link in landelijke, moderne en industriële stijl. Zo vindt iedereen hier ongetwijfeld zijn gading!
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top