Eettafel Dusk 150x150 - wit

€ 999,00

3 - 4 weken

Eettafel Dusk in hoogglans wit, 150x150 cm, gemaakt van honingraatpaneel. Geschikt voor 8 personen.

Productinformatie

Eettafel Dusk geeft dankzij haar robuuste design een krachtige uitstraling aan jouw eetkamer. De traditionele poten werden vervangen door een centraal blok die het tafelblad in het midden ondersteunt. Hierdoor beschikt iedereen over voldoende beenruimte.

Eettafel Dusk is gemaakt van honingraatpaneel en kreeg een afwerking in hoogglans wit. Het tafelblad is maar liefst 8 cm dik. Met haar lengte van 150 x 150 cm biedt ze plaats aan 8 personen.

Meer informatie
Vorm Vierkant
Aantal personen 8 personen
SKU-Emob TH9500.612619
Merk TemaHome
Stijl Modern
Kleur Wit
Materiaal Honingraatpaneel
Totaal Gewicht kg 76
Reviews
Merkeninformatie

Over TemaHome

Het Portugese merk TemaHome heeft meer dan 30 jaar ervaring in de meubelindustrie. In 1981 werd het opgericht als “Norema Portuguesa”, een fusie van het Noorse Norema en het Portugese Godinho. Het doel was de geavanceerde technologie van Noorwegen te combineren met de Portugese efficiëntie en meubels tegen redelijke kosten te produceren. Na verschillende eigenaars en benamingen te hebben, werd het in 2008 het huidige TemaHome. Tegenwoordig produceert TemaHome een collectie eigentijdse meubels en decoratieve accenten waarbij de combinatie van een origineel en praktisch design centraal staat.
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top