Eettafel Camille 300x100 - acacia

€ 2.119,00

2 tot 3 weken

Eettafel Camille met tafelblad van massief acaciahout en trapezevormige poten van rvs. Geschikt voor 10 tot 12 personen.

Productinformatie

Eettafel Camille biedt je met haar lengte van 300 cm voldoende plaats om met 10 tot 12 personen comfortabel te dineren. Het blad van 6 cm dik is gemaakt van massief, ecovriendelijk acaciahout dat werd afgeschuurd. Hierdoor zijn de natuurlijke vormen behouden. Het tafelblad is afgewerkt met een laagje vernis tegen het vocht en verkrijgt zo zijn mooie, natuurlijke uitstraling. De trapezevormige poten zijn gemaakt van geschuurd rvs. Ze zijn 10 cm dik.
Meer informatie
Vorm Rechthoek
Aantal personen 10 personen
Hout/look Acacia
Afwerking Lak
SKU-Emob ZZ-2035-15
Merk Emob
Stijl Industrieel
Kleur Bruin
Materiaal Massief hout
Totaal Gewicht kg 166.05
Reviews
Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top