Garderobekast Stoffel 59cm - wit/eik

Garderobekast Stoffel met 2 deuren in wit met accenten in eikdecor. Meubel gemaakt uit spaanplaat en afgewerkt met een laagje melamine. 

€ 259,00

3 tot 4 weken

Lengte 59 cm
Breedte / Diepte 40 cm
Hoogte 199 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Deze Stoffel-reeks van Germania combineert een moderne look met Scandinavische accenten. Het hoofdzakelijk witte meubel, dat gemaakt is uit spaanplaat, contrasteert mooi met het eikdecor en geeft zo een aangename look. De garderobekast is achter de dubbele deur met soft-close uitgerust met vijf verstelbare legplanken en een uittrekbare kledingroede. Zo kan je naast jassen ook een plaatsje geven aan je favoriete hoofddeksels en andere accessoires. De metalen beugelgrepen, de hoogwaardige ABS-randen en de melaminecoating maken het meubel compleet. Ontdek de rest van deze reeks, het alternatief in wit met betondecor en de andere collecties van Germania op onze website! 

Meer informatie
Type deur Draaideur
Samenstelling 2 deuren
Hout/look Eik
Afwerking Melamine
SKU-Emob GM3774-513
Merk Germania
Materiaal Melamine, Spaanplaat
Stijl Modern, Scandinavisch
Kleur Wit
Totaal Gewicht kg 50.8
Reviews
Merkeninformatie

Over Germania

De fabrikant die ooit begon met enkel schoenenkasten, biedt anno 2021 zowat het hele spectrum aan meubels aan. De rode draad doorheen de collectie van Germania is dat ze tegelijkertijd gaan voor flexibel en efficiënt gebruik van ruimte zonder daarbij aan kwaliteit en stijl in te boeten. Bekijk het aanbod en je zult begrijpen wat hiermee wordt bedoeld. Elk van de unieke en stijlvolle meubels is prijs-kwaliteit een absolute aanrader. Zowel in moderne, eerder landelijke als Scandinavische stijl biedt Emob van het merk Germania heel wat moois aan. 
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top