Hoekbureau Diego - oude eik/hoogglans wit

Hoekbureau Diego met oude eikenhouten look en glanzend witte kastjes, gemaakt van spaanplaat.

€ 259,00

2 - 6 dagen

Minder dan 3 op voorraad
Lengte 138 cm
Breedte / Diepte 138 cm
Hoogte 75 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Het praktische hoekbureau Diego combineert 2-in-1: een ruime werkplek en voldoende opbergruimte dankzij de lade en legplanken. Het bureau is gemaakt van hoogwaardige spaanplaat en heeft een oude eikenhouten look. De witte kastjes met hoogglanslak zorgen voor een frisse toets.

Hoekbureau Diego is beschikbaar in verschillende uitvoeringen. Je ontdekt ze allemaal op onze site. Neem zeker ook een kijkje naar ons uitgebreide assortiment van bureaustoelen om je nieuwe werkplek compleet te maken.

Meer informatie
Samenstelling 1 deur, 1 lade
Hout/look Eik, Hoogglans
Hoogte bureaublad 75
SKU-Emob FMD367-001-3
Merk FMD
Kleur Wit, Bruin
Materiaal Spaanplaat
Stijl Modern
Totaal Gewicht kg 59.01
Reviews
Merkeninformatie

Over FMD

FMD is een Duits merk dat al drie decennia lang hoogwaardige meubelen voor binnenshuis produceert en door de jaren heen uitgegroeid is tot een internationale speler. Achter het merk staat een gemotiveerd team dat de strengste kwaliteitsnormen hoog in het vaandel draagt. Je merkt meteen hoe eenvoudig de meubelen te monteren zijn dankzij gebruiksvriendelijke handleidingen waarin alles stap voor stap staat uitgelegd aan de hand van gedetailleerde tekeningen. FMD zet zich bovendien in voor duurzaamheid, zo is al het gebruikte hout PEFC-gecertificeerd.
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top