Hoekbureau Leicester met opbergmogelijkheden - kastanje/zwart

€ 155,00

3 - 4 weken

Hoekbureau Leicester met 3 open vakken en opbergvak met deur. Gemaakt van spaanplaat met decor van kastanjehout en zwart afwerking.
Lengte 88 cm
Breedte / Diepte 136 cm
Hoogte 76 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Met zijn industriële look-and-feel integreert hoekbureau Leicester zich in elk hedendaags interieur. Het bureau is uitgerust met een ruim bureaublad en vele opbergmogelijkheden zoals 3 open vakken met verschillende afmetingen en een opbergvak met deur. Bureau Leicester is gemaakt van spaanplaat met decor van kastanjehout en zwarte afwerking. Leuk om weten: het bureau is volledig geproduceerd in Frankrijk.

Meer informatie
Hoogte bureaublad 76
Samenstelling 1 deur
SKU-Emob GTE15028
Merk Gami
Materiaal Spaanplaat
Kleur Bruin, Zwart
Stijl Industrieel
Totaal Gewicht kg 36.5
Merkeninformatie

Over Gami

Het Franse merk Gami werd in 1960 opgericht door Patrice Gautier en zijn vrouw Annick en is sindsdien één van de Europese marktleiders in de meubelbranche. Het merk werd over de jaren heen vooral bekend door zijn kwaliteit en creativiteit. Gami heeft namelijk al sinds het begin zijn eigen designstudio en –team die er elke dag opnieuw voor zorgen dat jij kan thuiskomen in een interieur dat aan al jouw wensen voldoet, zowel qua smaak, stijl als budget. Neem een kijkje naar onze selectie en laat je omverblazen door al dat moois!
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top