Hoekbureau Lloris 117x120cm - wit/eik

Hoekbureau Lloris met 1 schuifdeur en 1 lade, in een kleurencombinatie van een wit onderstel met kast- en werkruimte in eikdecor. Meubel opgebouwd uit spaanplaat en afgewerkt met een melaminecoating. 
€ 409,00

3 tot 4 weken

Lengte 117 cm
Breedte / Diepte 120 cm
Hoogte 75 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

De Lloris-bureaus zijn de perfectie keuze voor wie een modern-Scandinavisch thuiskantoor wil met voldoende opbergruimte. Het design is tweeledig: een witte opbouw gecombineerd met kastruimte en werkblad in eikdecor. Die combinatie oogt niet alleen mooi, maar is ook uiterst functioneel. Op het werkblad is ruimte voor een computer, in de geïntegreerde kast met een lade en een schuifdeur is er voldoende plek voor je dossiers, documenten en boeken. Het meubel is opgebouwd uit hoogwaardige spaanplaat en bedekt met een laag melaminecoating. Samen met de ABS-randen zorgt dat voor een robuust geheel. Bijkomend voordeel is dat je het bureau zowel links als rechts kan monteren. Ontdek ook de andere meubelen van deze Lloris-collectie op onze website. 

Meer informatie
Hout/look Eik
Afwerking Melamine
Samenstelling 1 deur, 1 lade
Opties Met kast
SKU-Emob GM4156-513
Merk Germania
Kleur Wit, Bruin
Materiaal Melamine, Spaanplaat
Stijl Modern, Scandinavisch
Totaal Gewicht kg 56.45
Reviews
Merkeninformatie

Over Germania

De fabrikant die ooit begon met enkel schoenenkasten, biedt anno 2021 zowat het hele spectrum aan meubels aan. De rode draad doorheen de collectie van Germania is dat ze tegelijkertijd gaan voor flexibel en efficiënt gebruik van ruimte zonder daarbij aan kwaliteit en stijl in te boeten. Bekijk het aanbod en je zult begrijpen wat hiermee wordt bedoeld. Elk van de unieke en stijlvolle meubels is prijs-kwaliteit een absolute aanrader. Zowel in moderne, eerder landelijke als Scandinavische stijl biedt Emob van het merk Germania heel wat moois aan. 
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top