Houten Kunst Bijzettafel | 18mm Dikte | Wit

Minder dan 3 op voorraad
Betaal in termijnen met Alma
Wooden Art Side Table is een stijlvol en duurzaam meubel gemaakt van 100% gemelamineerde spaanplaat. Het heeft een dikte van 18mm en een witte kleur. De tafel is 51 cm breed, 49 cm hoog en 17 cm diep. Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard american express sofort apple pay paypal alma

Productinformatie

Merk Emob
SKU-Emob AG731WAT2817
Kleur Wit
Materiaal Spaanplaat
Totaal Gewicht kg 5.3
Maak kennis met de Wooden Art bijzettafel, een veelzijdig en functioneel stuk gemaakt voor zowel stijl als duurzaamheid. Gemaakt van 100% gemelamineerd spaanplaat, is deze bijzettafel gemaakt om lang mee te gaan, zodat je er jarenlang plezier van kunt hebben.Een van de opvallende kenmerken van de Wooden Art bijzettafel is de stevige constructie. Met een dikte van 18 mm is deze tafel ontworpen om dagelijks gebruik te weerstaan, waardoor hij perfect is voor drukke huishoudens of commerciële ruimtes. Met een breedte van 51 cm, een hoogte van 49 cm en een diepte van 17 cm biedt deze bijzettafel een ruim oppervlak zonder al te omvangrijk of opdringerig te zijn. Het compacte formaat maakt het een fantastische aanvulling in elke kamer, of het nu als nachtkastje, bijzettafeltje voor de bank of zelfs als stijlvolle opbergmogelijkheid in een kleine ruimte is. Het strakke en moderne ontwerp, gecombineerd met de frisse witte kleur, vult moeiteloos elk bestaand decor of kleurenschema aan en voegt een vleugje elegantie en verfijning toe aan je ruimte. De 100% melamine gecoate spaanplaat zorgt niet alleen voor de duurzaamheid van de tafel, maar verhoogt ook de weerstand tegen krassen, vocht en dagelijkse slijtage. Deze extra coating maakt schoonmaken een fluitje van een cent. Je hoeft de tafel alleen maar even af te vegen met een vochtige doek om je Wooden Art bijzettafel er zo goed als nieuw te laten uitzien. Naast het praktische en esthetische aspect biedt de Wooden Art bijzettafel nog een extra voordeel: veelzijdigheid. Door zijn slanke profiel kan hij gemakkelijk worden verplaatst en op elke gewenste plek worden neergezet, waardoor je de flexibiliteit hebt om je meubelopstelling naar wens aan te passen en te herschikken. Of je nu een bijzettafel naast je bed nodig hebt, een uitstalvlak voor je favoriete decoratie of een handige plek om je benodigdheden binnen handbereik te houden, met de Wooden Art bijzettafel zit je goed.Investeren in de Wooden Art bijzettafel betekent investeren in een betrouwbaar en stijlvol meubelstuk dat moeiteloos in je huis of kantooromgeving past. Met zijn 100% gemelamineerde spaanplaat, stevige constructie, veelzijdige ontwerp en eenvoudig onderhoud is deze bijzettafel de perfecte aanvulling voor elke ruimte. Zeg vaarwel tegen dunne tafels en verwelkom de Wooden Art bijzettafel vandaag nog in je leven.
Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Dit vind je misschien ook leuk
Lengte: 45 cm
Hoogte: 75 cm
Breedte/diepte: 35 cm
Bijzettafeltje Bill 35x45 2 legplanken - rustiek bruin/zwart
Lengte: 60 cm
Hoogte: 60 cm
Breedte/diepte: 20 cm
Bijzettafel | 18mm Dik | 60x60x20 cm | Antraciet
Lengte: 60 cm
Hoogte: 60 cm
Breedte/diepte: 20 cm
Woody Fashion 18mm Melamine Bijzettafel | Antraciet
Lengte: 60 cm
Hoogte: 60 cm
Breedte/diepte: 30 cm
Bijzettafeltje Bill 60x30 2 legplanken - rustiek bruin/zwart
Lengte: 40 cm
Hoogte: 68 cm
Breedte/diepte: 34 cm
Bijzettafel Rick 68cm met magazinehouder – mangohout/ijzer
Lengte: 55 cm
Hoogte: 66 cm
Breedte/diepte: 35 cm
Rustiek bruin/zwarte bijzettafel - werken vanaf bank/bed plus eenvoudige installatie
Lengte: 60 cm
Hoogte: 57 cm
Breedte/diepte: 22 cm
Houten Bijzettafel | 100% Melamine Gecoat | Wit
Lengte: 59 cm
Hoogte: 38 cm
Breedte/diepte: 36 cm
Bijzettafel Mike - grijze eik
99,95
Lengte: 54 cm
Hoogte: 43 cm
Breedte/diepte: 38 cm
Bijzettafeltje Phil - verweerd hout
49,19 81,99
Lengte: 60 cm
Hoogte: 60 cm
Breedte/diepte: 30 cm
Bijzettafeltje Bill 60x30 1 legplank - rustiek bruin/zwart
Lengte: 43 cm
Hoogte: 63 cm
Breedte/diepte: 35 cm
Bijzettafel Infinity 43x35 cm - zwart marmer
Lengte: 60 cm
Hoogte: 60 cm
Breedte/diepte: 20 cm
Bijzettafel - 100% Gemelamineerd Eiken, 18mm Dikte