Kledingkast Semina 160cm met 4 deuren 2 lades & spiegel - wit

Kledingkast Semina met 4 deuren, waarvan twee met spiegel, en 2 schuiflades. De kast is gemaakt uit spaanplaat in een decor van wit met grijze handgrepen in kunststof. 

€ 299,00

4 tot 5 weken

Lengte 159 cm
Breedte / Diepte 54 cm
Hoogte 196 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Met deze kledingkast Semina van Emob heb je alles wat je nodig hebt om je geliefkoosde kledij en accessoires netjes op te bergen. Daarbovenop kan je ook meteen je outfit checken in de dubbele spiegeldeur in het midden van de kast. Handig, toch! 

Het moderne meubel is gemaakt uit spaanplaat in wit. De grijze handgrepen in kunststof gaan daar prachtig mee samen. De kast is volledig symmetrisch ingedeeld, met aan beide kanten drie even grote legplanken boven elkaar. In het midden heb je boven de twee schuiflades plaats om bijvoorbeeld enkele schoenenparen te plaatsen. Daarboven is een ruime kledingroede voorzien, met ook nog een open opbergvak. Zo is deze kast de perfecte oplossing voor wie zo veel mogelijk opbergopties in zijn/haar kleerkast wil! 

Meer informatie
Type deur Draaideur
Samenstelling 2 lades, 4 deuren
Opties Met spiegel, Met lades
Merk Emob
SKU-Emob BGPP-58-752-17
Kleur Wit
Stijl Modern
Materiaal Spiegel, Spaanplaat
Totaal Gewicht kg 113
Reviews
Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top