Kledingkast Spike 112/185cm met gordijn - eik/taupe

€ 269,00

2 - 6 dagen

Minder dan 3 op voorraad
Kledingkast Spike uit spaanplaat, afgewerkt in wit/eikdecor. Lengte van 112 cm tot 185,5 cm.

Productinformatie

Ben je op zoek naar een kledingkast waarmee je een dressinggevoel kan creëren in de slaapkamer? Dan moet je voor kledingkast Spike gaan, die verschilt van alle andere kledingkasten door het taupekleurige gordijn dat de deuren vervangt. De kast beschikt over 8 legplanken en een kledingroede. Wat haar extra bijzonder maakt? Je kan de lengte zelf kiezen tijdens de montage: van 112 cm tot 185,5 cm. Zo pas jij jouw kledingkast aan aan de grootte van jouw kledingcollectie en/of jouw slaapkamer!

Deze versie is gemaakt van spaanplaat en is deels afgewerkt in eikdecor. Kledingkast Spike is ook beschikbaar in andere afwerkingen.

Meer informatie
Hout/look Eik
Afwerking Melamine
Merk TemaHome
SKU-Emob SY4021X0391R00
Kleur Wit, Bruin, Taupe
Stijl Modern
Materiaal Spaanplaat
Totaal Gewicht kg 67
Reviews
Merkeninformatie

Over TemaHome

Het Portugese merk TemaHome heeft meer dan 30 jaar ervaring in de meubelindustrie. In 1981 werd het opgericht als “Norema Portuguesa”, een fusie van het Noorse Norema en het Portugese Godinho. Het doel was de geavanceerde technologie van Noorwegen te combineren met de Portugese efficiëntie en meubels tegen redelijke kosten te produceren. Na verschillende eigenaars en benamingen te hebben, werd het in 2008 het huidige TemaHome. Tegenwoordig produceert TemaHome een collectie eigentijdse meubels en decoratieve accenten waarbij de combinatie van een origineel en praktisch design centraal staat.
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top