Kolomkast Variety met wasmand - wit

€ 179,00

2 - 6 dagen

Minder dan 3 op voorraad

Witte kolomkast Variety met 3 deuren, 1 spiegel, 1 lade, 5 legplankjes en een wasmand. Gemaakt van spaanplaat.

Productinformatie

Kolomkast Variety is de perfecte opbergoplossing in elke badkamer. Deze multifunctionele kast biedt je niet alleen plaats om handdoeken, douchegerief en verzorgingsproducten op te bergen. Onderaan beschik je ook over een wasmand, die netjes verborgen zit achter een deur.

Kolomkast Variety beschikt in totaal over 3 deuren met verschillende afmetingen, waarvan 1 met spiegel, 5 legplankjes, 1 lade en een wasmand. Ook verkrijgbaar in andere afwerkingen.

Meer informatie
Opties Met spiegel
Type deur Draaideur, Opklapdeur
SKU-Emob SY6083A2121A17
Merk TemaHome
Stijl Modern
Kleur Wit
Materiaal Spaanplaat
Totaal Gewicht kg 40.22
Merkeninformatie

Over TemaHome

Het Portugese merk TemaHome heeft meer dan 30 jaar ervaring in de meubelindustrie. In 1981 werd het opgericht als “Norema Portuguesa”, een fusie van het Noorse Norema en het Portugese Godinho. Het doel was de geavanceerde technologie van Noorwegen te combineren met de Portugese efficiëntie en meubels tegen redelijke kosten te produceren. Na verschillende eigenaars en benamingen te hebben, werd het in 2008 het huidige TemaHome. Tegenwoordig produceert TemaHome een collectie eigentijdse meubels en decoratieve accenten waarbij de combinatie van een origineel en praktisch design centraal staat.
Productvragen
Heeft u deze kast ook in hoogglans evt. met eikenkleurige buiten wand?

Deze kast is beschikbaar in het wit met een matte uitvoering en in wit met taupe kleurige accenten. Maar de kast is niet beschikbaar in hoogglans of in eiken kleur.

Wil graag weten of Kolomkast Combi aan de voorkant glimmend wit is?

Neen, deze kast heeft een matte afwerking.

Heb je gevonden wat je zocht?
To Top