Kinderkussen Support

Navulbaar hoofdkussen Support met uitneembare neksteun, afmetingen 60x60cm

€ 59,95

1 - 2 dagen

Minder dan 3 op voorraad

Productinformatie

Het comfortabele hoofdkussen Support is 60x60cm groot. Het kussen is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. De tijk bestaat uit bamboe (60%) en katoen (40%), de vulling uit Comforel® Cocoon ECO². Het kussen beschikt over 2 ritsen, enerzijds om het kussen na te vullen en anderzijds om de neksteun uit het kussen te nemen. Deze neksteun is vervaardigd uit latex (Vita Talalay).

Dit hoofdkussen blinkt uit in de ondersteuning die het je kind gedurende de slaap biedt. De extra neksteun zorgt er dan ook voor dat de nek en schouders niet worden belast en je kind van een ontspannende nachtrust kan genieten.

Slaapt je kind graag op de buik? Het is bewezen dat buikslapers uitermate positief reageren op dit kussen. Doordat een buikslaper het hoofd opzij draait, ontstaat er meer behoefte aan een extra ondersteuning van de nekzone. Het hoofdkussen Support vervult deze functie dan ook met verve.

Ben je ook nog op zoek naar ander bedtextiel? Dan ben je hier aan het goede adres! Naast hoofdkussens vind je in onze shop een ruime collectie dekbedden, bedovertrekken, hoeslakens en beschermhoezen.

Meer informatie
Gevuld met Comforel® Cocoon ECO²
Merk Emob
SKU-Emob EMHKG94
Kleur Wit
Totaal Gewicht kg 2
Reviews
Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top