Laptoptafel Vella | 100% Melaminegecoat | 35 x 60 x 24,5 cm | Kleur: Atlantic Pine Black

Kleur
Betaal in termijnen met Alma
Laptoptafel Vella: verhoog je werkopstelling met dit 100% gemelamineerde spaanplaatbureau. Afmetingen: 35 cm lang, 60 cm breed en 24 cm hoog. Het bureau wordt geleverd in een stijlvolle Atlantic Pine Black kleur. Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard american express sofort apple pay paypal alma

Productinformatie

Opties Opklapbaar, Verstelbaar
Vorm Rechthoek
Aantal haken Geen
Merk Emob
SKU-Emob AG869VEL5502
Kleur Bruin
Stijl Modern
Materiaal Melamine
Totaal Gewicht kg 2.5
Maak kennis met Vella, het ultieme laptop sta bureau ontworpen om je werkervaring te verbeteren en een gezondere levensstijl te bevorderen. Dit innovatieve bureau is gemaakt van 100% gemelamineerd spaanplaat en biedt uitzonderlijke duurzaamheid en een strak ontwerp dat naadloos integreert in elke werkruimte. Laten we eens kijken naar de belangrijkste kenmerken en voordelen die Vella onderscheiden van de concurrentie. Eerst en vooral heeft Vella een robuuste constructie met een dikte van 18 mm, die een stabiel en veilig platform biedt voor je laptop of notebook. Dit zorgt ervoor dat je gemakkelijk en geconcentreerd kunt werken, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over wiebelen of instabiliteit. Met een breedte van 60 cm en een hoogte van 24 cm biedt Vella een optimale werkruimte voor laptops en notebooks van verschillende afmetingen. Of je nu student, professional of ondernemer bent, dit bureau biedt voldoende ruimte om comfortabel te werken, schrijven of surfen op het web. De Atlantic Pine Black kleur voegt een vleugje verfijning en elegantie toe, waardoor het de esthetiek van elk kantoor of thuisomgeving verbetert.Een van de opvallende kenmerken van Vella is de mogelijkheid om elk conventioneel bureau te transformeren in een praktisch staand werkstation. Dankzij de verstelbare hoogte kunt u de positie van het bureau aanpassen aan uw voorkeur, wat een betere houding bevordert en de belasting op uw rug, nek en schouders vermindert. Studies hebben aangetoond dat afwisselend zitten en staan tijdens het werk de algehele productiviteit kan verbeteren en het risico op sedentaire aandoeningen kan verminderen.De Melamine Gecoate Spaanplaat die gebruikt is bij de constructie van Vella zorgt voor een uitzonderlijke duurzaamheid, zelfs bij dagelijks gebruik. Deze coating biedt een uitstekende weerstand tegen krassen, vlekken en morsen, waardoor het gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden is. Met Vella kunt u afscheid nemen van omslachtige en breekbare alternatieven voor een staand bureau die voortdurend vervangen moeten worden. Naast het praktische en functionele aspect is Vella ook ontworpen met uw gemak in gedachten. Het bureau heeft een ingebouwd kabelbeheersysteem, zodat u uw werkruimte schoon en georganiseerd kunt houden. Geen verwarde snoeren en rommelige omgeving meer - alleen een schone en efficiënte opstelling zodat u zich kunt concentreren op wat belangrijk is.Investeren in Vella gaat verder dan het verbeteren van uw productiviteit en welzijn; het is een statement van stijl en verfijning. De kleur Atlantic Pine Black voegt een vleugje elegantie toe aan elke werkplek en creëert een professionele en gepolijste sfeer die een aanvulling is op je persoonlijke stijl.Over het geheel genomen is Vella Laptop Staand Bureau de ideale metgezel voor wie op zoek is naar een handige, ergonomische en stijlvolle werkplekoplossing.
Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Dit vind je misschien ook leuk
Lengte: 40 cm
Hoogte: 68 cm
Breedte/diepte: 34 cm
Bijzettafel Rick 68cm met magazinehouder – mangohout/ijzer
Lengte: 32 cm
Hoogte: 65 cm
Breedte/diepte: 32 cm
Bijzettafel  Chandler 32cm marmer - wit/goud
Lengte: 55 cm
Hoogte: 66 cm
Breedte/diepte: 35 cm
Rustiek bruin/zwarte bijzettafel - werken vanaf bank/bed plus eenvoudige installatie
Lengte: 32 cm
Hoogte: 65 cm
Breedte/diepte: 32 cm
Bijzettafel  Chandler 32cm marmer - zwart/goud
Lengte: 43 cm
Hoogte: 63 cm
Breedte/diepte: 35 cm
Bijzettafel Infinity 43x35 cm - zwart marmer
Lengte: 71 cm
Hoogte: 23 cm
Breedte/diepte: 35 cm
Laptop Bureau voor Bed/Sofa met Kantelbaar Bovenblad en In Hoogte Verstelbare Poten
Lengte: 67 cm
Hoogte: 87 cm
Breedte/diepte: 45 cm
Laptoptafel Sapphire | 45,5 x 67 x 87 cm | Metalen Frame | Kleur: Atlantic Pine Black
Lengte: 45 cm
Hoogte: 65 cm
Breedte/diepte: 35 cm
Bijzettafel Rick 65cm – robuust mangohout/ijzer
Lengte: 38 cm
Hoogte: 65 cm
Breedte/diepte: 30 cm
Bijzettafel Read 65cm - mangohout/zwart ijzer
Lengte: 38 cm
Hoogte: 65 cm
Breedte/diepte: 30 cm
Bijzettafel Read 65cm met magazinehouder - mangohout/ijzer
Lengte: 35 cm
Hoogte: 63 cm
Breedte/diepte: 43 cm
Bijzettafeltje Dover - zwart/wilde eik
Lengte: 35 cm
Hoogte: 63 cm
Breedte/diepte: 43 cm
Bijzettafeltje Dover industrieel - zwart