Locelso multifunctionele kast | 18mm | Wit

Betaal in termijnen met Alma
Locelso is een veelzijdige multifunctionele kast gemaakt van 18 mm dik, 100% gemelamineerd spaanplaat. Hij heeft een breedte van 62 inch en een elegante witte kleur. Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard american express sofort apple pay paypal alma

Productinformatie

Merk Emob
SKU-Emob AG893RAN4537
Kleur Wit
Materiaal Spaanplaat
Totaal Gewicht kg 38.78
Maak kennis met de Locelso multifunctionele kast, een veelzijdige en stijlvolle opbergoplossing die zeker zal voldoen aan al je organisatorische behoeften. Deze kast is gemaakt van hoogwaardige materialen en voorzien van belangrijke functies, waardoor de manier waarop je je spullen opbergt en uitstalt radicaal verandert. Een van de opvallendste kenmerken van de Locelso multifunctionele kast is de constructie. Deze kast is gemaakt van 100% gemelamineerd spaanplaat en is gemaakt om lang mee te gaan. De dikte van 18 mm garandeert duurzaamheid en stevigheid, zodat je spullen altijd veilig opgeborgen en gemakkelijk toegankelijk zijn. De ruime breedte van 62 inch biedt voldoende opbergruimte, zodat je je woonruimte netjes kunt organiseren en opruimen. Of je nu boeken, kleren, elektronica of andere huishoudelijke spullen moet opbergen, met de multifunctionele kast van Locelso ben je klaar. Met zijn elegante witte kleur past deze kast naadloos in elke bestaande woon- of kantooromgeving. Het strakke en minimalistische ontwerp voegt een vleugje verfijning toe aan je ruimte, waardoor het een uitstekende aanvulling is voor elke kamer. Maar dat is nog niet alles - de Locelso multifunctionele kast biedt meer dan alleen opbergruimte. Het biedt ook tal van voordelen die het een essentieel meubelstuk maken voor elk modern huis of kantoor. Eerst en vooral is deze kast veelzijdig. Dankzij het multifunctionele ontwerp kun je hem op verschillende manieren gebruiken - van een boekenkast in je woonkamer tot een voorraadkast in je keuken of zelfs een vitrinekast in je kantoor. De mogelijkheden zijn eindeloos en je kunt hem aanpassen aan je specifieke behoeften. Bovendien is de Locelso multifunctionele kast ongelooflijk gebruiksvriendelijk. Hij is voorzien van verstelbare legplanken die eenvoudig kunnen worden aangepast aan voorwerpen van verschillende afmetingen. Deze flexibiliteit zorgt voor een efficiënt gebruik van de ruimte, zodat je de opslagcapaciteit kunt maximaliseren. Bovendien voegt de melamine coating op de spaanplaat een beschermlaag toe, waardoor de kast bestand is tegen krassen, vlekken en hitte. Dit betekent dat je kast er jarenlang zo goed als nieuw zal uitzien, zelfs bij regelmatig gebruik. De Locelso multifunctionele kast is ook gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. Je hoeft hem alleen maar af te nemen met een vochtige doek om hem er onberispelijk en vlekkeloos uit te laten zien. Door te investeren in de multifunctionele kast van Locelso verfraai je niet alleen de esthetiek van je ruimte, maar bevorder je ook de organisatie en netheid, wat leidt tot een productievere en stressvrije omgeving. Met zijn superieure kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid is deze kast een uitstekende opbergoplossing voor de lange termijn.
Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Dit vind je misschien ook leuk
Lengte: 80 cm
Hoogte: 180 cm
Breedte/diepte: 40 cm
Opbergkast Ray 80cm met 2 deuren en 4 legplanken - grijze eik
Lengte: 80 cm
Hoogte: 180 cm
Breedte/diepte: 40 cm
Opbergkast Ray 80cm met 2 deuren en 4 legplanken - sonoma eik
Lengte: 60 cm
Hoogte: 180 cm
Breedte/diepte: 40 cm
Opbergkast Ray 60cm met 2 deuren en 4 legplanken - grijze eik
Lengte: 100 cm
Hoogte: 119 cm
Breedte/diepte: 58 cm
Commode Rochus 100cm met 2 deuren - wit
Lengte: 60 cm
Hoogte: 180 cm
Breedte/diepte: 40 cm
Opbergkast Ray 60cm met 2 deuren en 4 legplanken - sonoma eik
Lengte: 73 cm
Hoogte: 130 cm
Breedte/diepte: 31 cm
Hoge kast Amanda | 73 x 31 x 130 cm | Melamine | Agave Grey
Lengte: 79 cm
Hoogte: 101 cm
Breedte/diepte: 35 cm
Veelzijdige opbergkast Izzy | 79,9 x 35,5 x 101,7 cm | Bruin
Lengte: 70 cm
Hoogte: 189 cm
Breedte/diepte: 34 cm
Opbergkast Vetra - wit
199,00
Lengte: 40 cm
Hoogte: 197 cm
Breedte/diepte: 40 cm
Veelzijdige open opbergkast Ramos | 40 x 40 x 197,5 cm | Kastamonu-design
Lengte: 72 cm
Hoogte: 194 cm
Breedte/diepte: 36 cm
Opbergkast Spacio 5 legplanken/2 deuren - grijze eik
116,10 129,00
Lengte: 82 cm
Hoogte: 192 cm
Breedte/diepte: 45 cm
Buffetkast Talent
269,00
Lengte: 60 cm
Hoogte: 204 cm
Breedte/diepte: 56 cm
Voorraadkast Sofie 204 cm hoog 2 draaideuren en 4 legplanken-mat wit