Locelso multifunctionele kast | 18mm | Wit

Kleur
Betaal in termijnen met Alma
Locelso multifunctionele kast is gemaakt van 100% gemelamineerde spaanplaat met een dikte van 18 mm en een breedte van 89 mm. Het is verkrijgbaar in wit Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard american express sofort apple pay paypal alma

Productinformatie

Montage vereist Nee
Soft Close Nee
Merk Emob
SKU-Emob AG956LCS1503
Kleur Wit
Materiaal Spaanplaat
Totaal Gewicht kg 28.4
Maak kennis met de Locelso multifunctionele kast, een veelzijdige en praktische opbergoplossing voor al je organisatiebehoeften. Deze uitzonderlijke kast is speciaal gemaakt van 100% gemelamineerd spaanplaat, waardoor hij lang meegaat en er mooi uitziet. Een van de opvallende kenmerken van de Locelso multifunctionele kast is de indrukwekkende dikte van 18 mm, die stevigheid en stabiliteit garandeert voor al je opgeborgen spullen. Of je nu persoonlijke spullen, kantoorbenodigdheden of huishoudelijke benodigdheden moet opbergen, deze kast is gemaakt om het gewicht te weerstaan en je spullen veilig op te bergen. Met een breedte van 89 biedt deze kast voldoende opbergruimte, waardoor hij geschikt is voor verschillende omgevingen zoals huizen, kantoren of zelfs winkels. Of je nu boeken, dossiers, elektronica of decoratieve voorwerpen wilt opbergen, de multifunctionele kast van Locelso biedt voldoende ruimte om aan je specifieke eisen te voldoen. De strakke en elegante witte kleur van deze kast voegt een vleugje verfijning toe aan elke ruimte. Of je nu een moderne, minimalistische esthetiek hebt of de voorkeur geeft aan een meer traditionele inrichting, de witte kleur past naadloos in elke interieurstijl en verbetert de algehele sfeer van de kamer. De melamine coating op de spaanplaat verhoogt niet alleen de visuele aantrekkingskracht, maar voegt ook een beschermingslaag toe tegen krassen, vlekken en vocht. Deze eigenschap zorgt ervoor dat je multifunctionele kast zijn onberispelijke staat behoudt, zelfs bij regelmatig gebruik, en biedt je investering waarde op lange termijn. Een ander opmerkelijk voordeel van de multifunctionele kast van Locelso is zijn veelzijdigheid. Met de verstelbare legplanken kun je de indeling eenvoudig aanpassen aan je specifieke opslagbehoeften. Of je nu hoge spullen wilt opbergen of meer schapruimte nodig hebt voor kleinere spullen, met deze kast kun je moeiteloos de perfecte indeling maken. Een ander voordeel van deze kast is de eenvoudige montage. Dankzij de duidelijke instructies en de meegeleverde hardware kun je de Locelso multifunctionele kast snel en eenvoudig in elkaar zetten zonder professionele hulp. Hierdoor is het een uitstekende keuze voor doe-het-zelvers en mensen die op zoek zijn naar een gemakkelijke en probleemloze installatie. Naast de functionele eigenschappen heeft de multifunctionele kast van Locelso ook veiligheid hoog in het vaandel staan. Deze kast met gladde randen en hoeken is met de grootste zorg ontworpen om het risico op ongelukken en verwondingen te voorkomen, vooral in huishoudens met kinderen of huisdieren. Investeren in de multifunctionele kast van Locelso betekent investeren in een hoogwaardige, veelzijdige en duurzame opbergoplossing die niet alleen voldoet aan je organisatorische behoeften, maar ook de esthetiek van je huis verbetert.
Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Dit vind je misschien ook leuk
Lengte: 120 cm
Hoogte: 180 cm
Breedte/diepte: 40 cm
Opbergkast Ray 120cm met 3 deuren en 4 legplanken - grijze eik
Lengte: 80 cm
Hoogte: 180 cm
Breedte/diepte: 40 cm
Opbergkast Ray 80cm met 2 deuren en 4 legplanken - grijze eik
Lengte: 120 cm
Hoogte: 180 cm
Breedte/diepte: 40 cm
Opbergkast Ray 120cm met 3 deuren en 4 legplanken - sonoma eik
Lengte: 80 cm
Hoogte: 180 cm
Breedte/diepte: 40 cm
Opbergkast Ray 80cm met 2 deuren en 4 legplanken - sonoma eik
Lengte: 80 cm
Hoogte: 180 cm
Breedte/diepte: 40 cm
Opbergkast Ray 80cm met 2 deuren en 4 legplanken - wit
Lengte: 60 cm
Hoogte: 180 cm
Breedte/diepte: 40 cm
Opbergkast Ray 60cm met 2 deuren en 4 legplanken - grijze eik
Lengte: 90 cm
Hoogte: 120 cm
Breedte/diepte: 36 cm
Schoenenkast Allan 90cm met 2 deuren - wit
224,10 249,00
Lengte: 120 cm
Hoogte: 180 cm
Breedte/diepte: 40 cm
Opbergkast Ray 120cm met 3 deuren en 4 legplanken -wit
Lengte: 60 cm
Hoogte: 180 cm
Breedte/diepte: 40 cm
Opbergkast Ray 60cm met 2 deuren en 4 legplanken - wit
Lengte: 100 cm
Hoogte: 119 cm
Breedte/diepte: 58 cm
Commode Rochus 100cm met 2 deuren - wit
Lengte: 40 cm
Hoogte: 180 cm
Breedte/diepte: 42 cm
Sonoma Opbergkast Mike | 1-deurs | 180x40x42cm
Lengte: 79 cm
Hoogte: 101 cm
Breedte/diepte: 35 cm
Opbergkastje Liva 2 schuifdeuren-Kronberg eik/matzwart