Locelso Salontafel | 100% Gehard Glas | Notelaar

Kleur
Minder dan 3 op voorraad
Betaal in termijnen met Alma
De Locelso Salontafel heeft een blad van 6 mm gehard glas en een massief houten frame van 100% grenen. De tafel is 75 cm breed, 40 cm hoog en 75 cm diep. Hij wordt geleverd in een walnootkleur en is volledig gemonteerd. Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard american express sofort apple pay paypal alma

Productinformatie

Vorm Rond
Montage vereist Nee
Merk Emob
SKU-Emob AG552NOS1412
Kleur Bruin
Materiaal Hout, Glas
Totaal Gewicht kg 12.25
Ben je op zoek naar een salontafel die niet alleen stijlvol, maar ook duurzaam en praktisch is? Zoek niet verder, want de Locelso Salontafel is er om aan al je behoeften te voldoen! Gemaakt van 100% gehard glas en een massief houten frame, is deze salontafel ontworpen om de tand des tijds te doorstaan.Een van de belangrijkste kenmerken die de Locelso Salontafel onderscheidt van anderen is de dikte van 6 mm. Dit zorgt ervoor dat het glazen blad sterk genoeg is voor dagelijks gebruik zonder dat je bang hoeft te zijn dat het barst of breekt. Je kunt je kopjes, boeken en zelfs afstandsbedieningen met een gerust hart op de tafel zetten, wetende dat hij goed zal blijven staan.Het frame van de Locelso Salontafel is gemaakt van 100% grenen massief hout. Dit voegt niet alleen een vleugje elegantie toe aan het algehele ontwerp, maar het zorgt ook voor stabiliteit en stevigheid. De natuurlijke nerf van het hout voegt een warm en uitnodigend gevoel toe aan elke leefruimte, waardoor het de perfecte toevoeging aan je huis is.Met afmetingen van 75 cm in de breedte, 40 cm in de hoogte en 75 cm in de diepte, biedt deze salontafel voldoende oppervlakte voor je spullen. Of je nu een plek nodig hebt om je ochtendkoffie te zetten terwijl je ontspant op de bank of een plek om je favoriete decorstukken uit te stallen, met de Locelso Salontafel zit je goed. Zijn formaat is precies goed voor elke woonkamer, zodat hij de ruimte niet overheerst en toch functioneel is.Het monteren van de Locelso Salontafel is een fluitje van een cent. Hij wordt geleverd in een makkelijk hanteerbaar pakket met alle benodigde gereedschappen en instructies. Je hoeft geen uren te spenderen om hem in elkaar te zetten, wat je zowel tijd als frustratie bespaart. Eenmaal in elkaar gezet staat de tafel sterk en stabiel, klaar om te dienen als het middelpunt van je woonkamer.De Locelso Salontafel wordt geleverd in een prachtige walnootkleur die een vleugje verfijning toevoegt aan elke kamer. De rijke en diepe tint is een aanvulling op verschillende inrichtingsstijlen, waardoor het een veelzijdige keuze is voor elk huis. Of je nu een modern, minimalistisch of traditioneel interieur hebt, deze salontafel past er naadloos bij en verheft de algehele esthetiek.Concluderend is de Locelso Salontafel een topkeuze voor diegenen die waarde hechten aan stijl, duurzaamheid en functionaliteit. Het blad van 100% gehard glas, het massief houten frame en de eenvoudige montage maken het een duurzame investering voor je leefruimte. Met zijn royale afmetingen en elegante walnootkleur is deze salontafel zeker een aanwinst voor je woonruimte.
Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Dit vind je misschien ook leuk
Lengte: 120 cm
Hoogte: 44 cm
Breedte/diepte: 70 cm
Salontafel Hilda met glazen blad - hoogglans wit
Lengte: 105 cm
Hoogte: 40 cm
Breedte/diepte: 65 cm
Locelso Salontafel | Gehard Glas | Notelaar
Lengte: 120 cm
Hoogte: 43 cm
Breedte/diepte: 60 cm
Salontafel Lewis met glazen legplank - wit
Lengte: 100 cm
Hoogte: 45 cm
Breedte/diepte: 60 cm
Salontafel Alana spaanplaat/glas - wit
Lengte: 100 cm
Hoogte: 45 cm
Breedte/diepte: 60 cm
Salontafel Alana spaanplaat/glas - zwart
Lengte: 100 cm
Hoogte: 45 cm
Breedte/diepte: 60 cm
Salontafel Alva met glazen tafelblad - zwart
Lengte: 60 cm
Hoogte: 53 cm
Breedte/diepte: 39 cm
Stijlvolle 6mm Metalen Salontafel | 100% Gehard Glas | Transparant Zwart
Lengte: 47 cm
Hoogte: 40 cm
Breedte/diepte: 40 cm
Elegante Walnut salontafel, gehard glas en massief hout
Lengte: 100 cm
Hoogte: 45 cm
Breedte/diepte: 60 cm
Salontafel Alva met glazen tafelblad - wit
Lengte: 110 cm
Hoogte: 35 cm
Breedte/diepte: 60 cm
Salontafel Izzy 110cm - eik/zwart
249,00
Lengte: 115 cm
Hoogte: 45 cm
Breedte/diepte: 69 cm
Set van 2 salontafels Nicola met glazen blad - grijs
Lengte: 105 cm
Hoogte: 30 cm
Breedte/diepte: 65 cm
Salontafel Gladys-walnoot/glas
189,00