Lifetime

Een familiebedrijf met een passie voor degelijke, speelse kindermeubelen. Zo kan je het Deense merk Lifetime zeker en vast omschrijven. Al meer dan 40 jaar is het bedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van prachtige meubelen voor kinderen. Alle meubels worden trouwens nog steeds in Denemarken geproduceerd. Lifetime hecht veel belang aan duurzaamheid en milieuvriendelijke materialen. Zo gebruikt het bedrijf grenenhout, een uiterst sterke en duurzame houtsoort. Alle lakken en beitsen zijn ook milieuvriendelijk. Daarnaast zorgen ze ervoor dat voor iedere boom die gekapt wordt, er nieuwe bomen geplant worden. 

De originele meubelen voldoen aan de strengste veiligheidsnormen en werden uitvoerig getest. Zo mag je dus 100% zeker zijn dat de meubelen veilig en stevig zijn. Neem snel een kijkje naar de bedden en tover de kinderkamer om tot een knusse plek waar jouw kleine schat naar hartenlust kan spelen, ontdekken en zich amuseren!

 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Inspirerende kamers

Van avontuurlijke boomhutbedden tot prachtige hemelbedden voor echte prinsessen: het aanbod van Lifetime biedt voor elk wat wils. Met zo'n kamer hebben jouw kinderen meteen ook een fantastische speelomgeving waar ze zich urenlang zullen amuseren! Leuk detail, de bedden kan je vaak ook ombouwen tot een ander model. Daarnaast telt het gamma ook bureaus die meegroeien met jouw kind. We mogen de mooie accessoires ook niet vergeten te vermelden! Want geef nu zelf toe, een boomhutbed mét hangstoel maakt het plaatje helemaal af. Je vindt hier ook kleurrijke kussens met leuke prints, handige opbergboxen, vrolijke bedpanelen,... Tal van mogelijkheden dus!