Kinderbedden

De leukste kinderbedden bestel je online bij Emob.nl. In onze betaalbare en stevige kinderbedden kan je kind onbezorgd slapen en spelen.

Alle soorten kinderbedden

Is je kind zijn babybed ontgroeid? Dan is het tijd voor een leuk kinderbed. Gelukkig vind je bij Emob een zeer ruim assortiment mooie, betaalbare en stevige kinderbedden. Peuter, kleuter, kind of tiener, jong of oud. In welke levensfase je kind zich ook bevindt, wij hebben een geschikt bed. Natuurlijk kun je kiezen voor een bed in de standaard afmeting 90x200cm. Vindt je kind het heerlijk om in een groter bed te liggen? Bekijk dan ook onze twijfelaar bedden voor kinderen.

Natuurlijk hebben jongens andere wensen dan meisjes. Een neutrale keuze is dan een standaard éénpersoonsbed voor kids. Heb je een meisje? Bekijk dan eens onze schattige meisjesbedden of prinsessenbedden. Heb je een jongen? Bekijk dan eens onze stoere jongensbedden of autobedden.

Ruimte besparen

Veel ouders hebben de behoefte om ruimte te besparen in de kinderkamer. Logisch, want een kind heeft vaak veel spulletjes, speelgoed en meubeltjes. In dit geval kan je ervoor kiezen om bijvoorbeeld een ruimtebesparende halfhoogslaper of hoogslaper te kopen. Deze kunnen gecombineerd worden met een bureau of een kast. Of je gebruikt de ruimte onder het bed als opslagruimte.

Comfortabel slapen

De keuze voor een goed kinderbed is erg belangrijk. Kinderen slapen over het algemeen meer en langer dan volwassenen. Een goed bed ondersteunt jouw kind met een goede diepe nachtrust. Hierdoor wordt je kind uitgerust en energiek wakker. Hierbij is het ook belangrijk om een bed te kiezen waar je kind zich veilig en geborgen in voelt.

Veilig spelen

Een bed is voor een kind veel meer dan enkel een plaats om te slapen. Een kinderbed is de plek waar je kind speelt en waar hij of zij de fantasie de vrije loop kan laten. Onze stevige bedden zijn hier op gebouwd. Zo kan je kind veilig slapen én spelen. In onze shop vind je ook verschillende extra’s die je kan toevoegen aan het kinderbed. Zo maak je het spelen voor je kind nog leuker. Wat dacht je van een leuke bedtent?

Kinderbed kopen bij Emob

Kinderbed kopen? Iedereen slaagt in de webshop van Emob.nl. Ook voor slaapaccessoires, zoals matrassen, dekbedden en dekbedovertrekken ben je bij ons aan het perfecte adres. Bestel je bij Emob, dan profiteer je van:

  • de beste prijs-kwaliteitverhouding
  • jarenlang slaap- en speelplezier in een stevig bed
  • 2 jaar fabrieksgarantie
  • 60 dagen retourrecht
  • snelle en voordelige verzending

Hulp of advies nodig?

Heb je een vraag over één van onze kinderbedden? Onze klantenservice staat elke werkdag voor je klaar. Je kan ons bereiken via telefoon, mail, Facebook of via de chatfunctie rechts onderaan. Heb je een vraag over een specifiek bed? Stel dan je vraag op de specifieke productpagina. We streven ernaar om zo snel mogelijk te reageren.

To Top