Opbergrek Berkeley 150 cm 4 niveaus - beton

Opbergrek met 4 niveaus die onderverdeeld zijn in verschillende compartimenten. Gemaakt van honingraatpaneel en afgewerkt met melamine in betonlook. 
€ 459,00

3 tot 4 weken

Lengte 150 cm
Breedte / Diepte 34 cm
Hoogte 159 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Opbergrek Berkeley kenmerkt zich door zijn atypische vormgeving en vooral zijn geometrische indeling. Dankzij de betonlook is dit rek perfect in harmonie met de rest van jouw woonkamer of kantoor. De 4 niveaus zijn onderverdeeld in niches van verschillende groottes en bieden ruim voldoende plaats voor al jouw leesvoer en andere objecten.

Je kan dit rek ook nog aanvullen met de Berkeley opbergbox die naadloos past in de kleine compartimenten van het rek. Zo maak je van jouw neutrale rek een gepersonaliseerd meubel met enkele leuke kleurcontrasten.

Specificaties:

  • Afwerkingslaag in melamine met betonlook
  • Gemaakt van honingraatpaneel 
  • Afmetingen klein compartiment: H 35 x B 35 cm
  • Afmetingen groot compartiment: H 35 x B 64 cm
  • Max. 45 kg per legplank
Meer informatie
Type deur Zonder deuren
Hout/look Beton
Afwerking Melamine
SKU-Emob TH9500.322518
Merk TemaHome
Stijl Modern
Materiaal Honingraatpaneel
Kleur Grijs, Betonlook
Totaal Gewicht kg 55.1665
Reviews
Merkeninformatie

Over TemaHome

Het Portugese merk TemaHome heeft meer dan 30 jaar ervaring in de meubelindustrie. In 1981 werd het opgericht als “Norema Portuguesa”, een fusie van het Noorse Norema en het Portugese Godinho. Het doel was de geavanceerde technologie van Noorwegen te combineren met de Portugese efficiëntie en meubels tegen redelijke kosten te produceren. Na verschillende eigenaars en benamingen te hebben, werd het in 2008 het huidige TemaHome. Tegenwoordig produceert TemaHome een collectie eigentijdse meubels en decoratieve accenten waarbij de combinatie van een origineel en praktisch design centraal staat.
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top