Opbergrek Berkeley 70 cm 4 niveaus - wit

Smal, wit opbergrek met 4 legplanken die onderverdeeld zijn in verschillende compartimenten. Gemaakt van honingraatpaneel. 

€ 285,00

3 tot 4 weken

Lengte 70 cm
Breedte / Diepte 34 cm
Hoogte 159 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Opbergrek Berkeley kenmerkt zich door zijn atypische vormgeving en vooral zijn geometrische indeling. Dankzij de witte kleur is dit smalle rek perfect in harmonie met de rest van jouw woonkamer of kantoor. De 4 niveaus zijn onderverdeeld in niches van verschillende groottes en bieden ruim voldoende plaats voor al jouw leesvoer en andere objecten.

Je kan dit rek ook nog aanvullen met de Berkeley opbergbox die naadloos past in de compartimenten van het rek. Zo maak je van jouw neutrale rek een gepersonaliseerd meubel met enkele leuke kleurcontrasten.

Specificaties:

  • Gemaakt van wit gelakt honingraatpaneel
  • Afmetingen klein compartiment: H 35 x B 23 cm
  • Afmetingen groot compartiment: H 35 x B 35 cm
  • Max. 35 kg per legplank
Meer informatie
Type deur Zonder deuren
Afwerking Lak
SKU-Emob TH9500.320743
Merk TemaHome
Stijl Modern
Materiaal Honingraatpaneel
Kleur Wit
Totaal Gewicht kg 40
Reviews
Merkeninformatie

Over TemaHome

Het Portugese merk TemaHome heeft meer dan 30 jaar ervaring in de meubelindustrie. In 1981 werd het opgericht als “Norema Portuguesa”, een fusie van het Noorse Norema en het Portugese Godinho. Het doel was de geavanceerde technologie van Noorwegen te combineren met de Portugese efficiëntie en meubels tegen redelijke kosten te produceren. Na verschillende eigenaars en benamingen te hebben, werd het in 2008 het huidige TemaHome. Tegenwoordig produceert TemaHome een collectie eigentijdse meubels en decoratieve accenten waarbij de combinatie van een origineel en praktisch design centraal staat.
Productvragen
Wordt dit opbergrek in één stuk en afgemonteerd geleverd of is het een montagepakket? Opbergrek Berkeley 70 cm 4 niveaus - wit Logo Temahome 269,00

Dit wordt als bouwpakket geleverd.

Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top