Open kast Larnaca 106cm met 2 deuren - wit

Opvallend kastmeubel uit de Larnaca-reeks, gemaakt uit gefolieerde spaanplaat in pijnboomdecor en accenten in truffelkleur. 

€ 179,00

4 tot 5 weken

Lengte 106 cm
Breedte / Diepte 42 cm
Hoogte 135 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

De open kast Larnaca valt op door zijn duidelijk, elegant en symmetrisch landhuisdesignDe highboard is gemaakt uit spaanplaat in pijnboomdecor en accenten in truffelkleur. De kast is uitgerust met twee grote draaideuren en vier ruime open vakken met telkens een legplank. Door de praktische breedte van 106cm, kan je het meubel in elke ruimte van je huis integreren. Combineer deze kast met andere meubelen uit de Larnaca-collectie en creëer een gezellige sfeer in de kinderkamer! 

Meer informatie
Type deur Draaideur
Samenstelling 2 deuren
Merk Emob
SKU-Emob BGBB-45-263-B5
Kleur Wit
Stijl Landelijk
Materiaal Spaanplaat
Totaal Gewicht kg 52
Reviews
Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top