Salontafel Noseda 110cm - eik

Salontafel Noseda met legplank, gemaakt uit spaanplaat in sonoma eikdecor en tussenstuk boven de tafelpoten in aluminiumkleur. 

€ 95,00

4 tot 5 weken

Lengte 110 cm
Breedte / Diepte 70 cm
Hoogte 40 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Deze praktische salontafel uit spaanplaat in sonoma eikdecor is de ideale aanvulling in je moderne woonkamer. De aluminiumkleurige accenten boven aan de poten zorgen voor een leuke toevoeging. Deze eenvoudige, maar strakke rechthoekige salontafel met legplank is geschikt voor minimalistische woonkamers. Doordat je over twee niveaus beschikt, kan je tijdschriften, boeken en afstandsbedieningen netjes spreiden. Dan heb je nog voldoende om kleine decoratiestukken toe te voegen en het meubelstuk te personaliseren naar jouw smaak. 

Meer informatie
Vorm Rechthoek
Aantal personen n.v.t.
Hout/look Sonoma Eik
Merk Emob
SKU-Emob BGSK-83-339-66
Stijl Modern
Kleur Bruin
Materiaal Spaanplaat
Totaal Gewicht kg 30
Reviews
Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top