Elegante Walnut salontafel, gehard glas en massief hout

Minder dan 3 op voorraad
Betaal in termijnen met Alma
Verfraai de inrichting van je kamer met deze elegante salontafel met een blad van 100% gehard glas, een massief houten frame en een walnotenhouten afwerking. Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard american express sofort apple pay paypal alma

Productinformatie

Vorm Ovaal
Montage vereist Nee
Merk Emob
SKU-Emob AG552NOS2231
Kleur Bruin
Stijl Klassiek
Materiaal Hout
Totaal Gewicht kg 17
Maak kennis met onze prachtige salontafel, de perfecte aanvulling om een vleugje design en elegantie toe te voegen aan elke kamer in je huis. Deze salontafel is gemaakt met minutieuze aandacht voor detail en is een must-have voor iedereen die houdt van fijn vakmanschap en een verfijnde inrichting van het huis. Een van de belangrijkste kenmerken van deze salontafel is het prachtige blad van 100% gehard glas. Dit zorgt niet alleen voor een strakke en moderne look, maar het voegt ook duurzaamheid en kracht toe aan de tafel. Het geharde glas is ontworpen om bestand te zijn tegen dagelijks gebruik, zodat je salontafel jarenlang in onberispelijke staat blijft.Het frame van deze salontafel is gemaakt van 100% massief hout, wat stevigheid en stabiliteit garandeert. Het gebruik van massief hout draagt niet alleen bij aan de visuele aantrekkingskracht van de tafel, maar zorgt er ook voor dat hij de tand des tijds kan doorstaan. Met deze salontafel kun je er zeker van zijn dat je investeert in een meubelstuk dat jarenlang een statement van stijl en verfijning zal blijven.Qua afmetingen heeft deze salontafel een breedte van 75 cm, een hoogte van 40 cm en een diepte van 75 cm. Deze afmetingen zijn zorgvuldig gekozen voor de perfecte balans tussen functionaliteit en ruimtebesparend design. Of je nu een ruime woonkamer hebt of een gezellig hoekje, deze salontafel past naadloos in je bestaande inrichting.De montage is snel en probleemloos, waardoor het handig is voor degenen die liever van hun nieuwe meubels genieten zonder de hoofdpijn van een ingewikkelde set-up. Met slechts een paar eenvoudige stappen is je salontafel klaar om zijn schoonheid te laten zien in je elegante huis.Wat deze salontafel nog aantrekkelijker maakt, is zijn rijke walnootkleur. De warme en uitnodigende tinten van walnoothout creëren een gevoel van comfort en verfijning in elke ruimte. Of je nu een klassieke of eigentijdse interieurstijl hebt, de walnootkleur van deze salontafel zal moeiteloos in je interieur passen en de algehele esthetiek van je kamer verbeteren.Samengevat is onze salontafel een waar meesterwerk dat design, elegantie en functionaliteit combineert. Van het 100% geharde glazen blad tot het massief houten frame, elk aspect van deze salontafel is zorgvuldig vervaardigd om je verwachtingen te overtreffen. Investeer in dit tijdloze meubelstuk en verander je leefruimte in een oase van stijl en verfijning.
Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Dit vind je misschien ook leuk
Lengte: 120 cm
Hoogte: 44 cm
Breedte/diepte: 70 cm
Salontafel Hilda met glazen blad - hoogglans wit
Lengte: 105 cm
Hoogte: 40 cm
Breedte/diepte: 65 cm
Locelso Salontafel | Gehard Glas | Notelaar
Lengte: 120 cm
Hoogte: 43 cm
Breedte/diepte: 60 cm
Salontafel Lewis met glazen legplank - wit
Lengte: 100 cm
Hoogte: 45 cm
Breedte/diepte: 60 cm
Salontafel Alana spaanplaat/glas - wit
Lengte: 100 cm
Hoogte: 45 cm
Breedte/diepte: 60 cm
Salontafel Alana spaanplaat/glas - zwart
Lengte: 100 cm
Hoogte: 45 cm
Breedte/diepte: 60 cm
Salontafel Alva met glazen tafelblad - zwart
Lengte: 60 cm
Hoogte: 53 cm
Breedte/diepte: 39 cm
Stijlvolle 6mm Metalen Salontafel | 100% Gehard Glas | Transparant Zwart
Lengte: 100 cm
Hoogte: 45 cm
Breedte/diepte: 60 cm
Salontafel Alva met glazen tafelblad - wit
Lengte: 110 cm
Hoogte: 35 cm
Breedte/diepte: 60 cm
Salontafel Izzy 110cm - eik/zwart
249,00
Lengte: 115 cm
Hoogte: 45 cm
Breedte/diepte: 69 cm
Set van 2 salontafels Nicola met glazen blad - grijs
Lengte: 105 cm
Hoogte: 30 cm
Breedte/diepte: 65 cm
Salontafel Gladys-walnoot/glas
189,00
Lengte: 80 cm
Hoogte: 40 cm
Breedte/diepte: 80 cm
Locelso Salontafel | Massief Pijnboomhout | Gehard Glas | Brons