Woody Fashion Salontafel | Gemelamineerd Board, 18mm Dikte, Walnoot Wit

Minder dan 3 op voorraad
Betaal in termijnen met Alma
Woody Fashion Salontafel: Stijlvol en functioneel met 18mm dikte, 89cm breedte en aantrekkelijke walnoot witte kleur. Gemaakt van 100% gemelamineerd spaanplaat Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard american express sofort apple pay paypal alma

Productinformatie

Aantal personen 1 persoon
Vorm Vierkant
Montage vereist Ja
Merk Emob
SKU-Emob AG598MNM1301
Kleur Wit, Bruin
Stijl Modern
Materiaal Melamine
Totaal Gewicht kg 31.82
Wil je een vleugje elegantie en functionaliteit toevoegen aan je woonkamer? Kijk dan niet verder dan de Woody Fashion Salontafel! Dit prachtige meubelstuk is gemaakt met de grootste aandacht voor detail, met een 100% melamine gecoate spaanplaat constructie die zowel duurzaamheid als stijl garandeert. Een van de belangrijkste kenmerken van de Woody Fashion Salontafel is de dikte van 18 mm, die zorgt voor structurele stabiliteit en een lange levensduur. Dit betekent dat je jarenlang van deze salontafel kunt genieten zonder je zorgen te maken dat hij zijn charme of kwaliteit verliest. De dikte van 18 mm voegt ook een premium touch toe die perfect past bij elk modern of eigentijds interieur.Met een royale breedte van 89 cm biedt deze salontafel voldoende ruimte voor je ochtendkop koffie, tijdschriften, afstandsbedieningen en meer. Zeg vaarwel tegen rommelige oppervlakken en verwelkom een schone en georganiseerde woonkamer met dit functionele meubelstuk. Of je nu een spelletjesavond met vrienden wilt organiseren of gewoon wilt genieten van een rustige avond met een boek, de Woody Fashion Salontafel is ontworpen om aan al je wensen te voldoen.De Walnut White kleuroptie voegt een vleugje verfijning toe aan elke woonruimte. Het past moeiteloos bij een scala aan kleurenschema's, of het nu neutraal of gedurfd is, waardoor het een veelzijdige keuze is voor mensen met verschillende interieurstijlen. De combinatie van walnoot en wit creëert een klassieke en toch eigentijdse look die de sfeer van je woonkamer direct verbetert. Maar het gaat niet alleen om stijl - deze salontafel is gemaakt om de tand des tijds te doorstaan. De constructie van 100% gemelamineerd spaanplaat biedt uitzonderlijke weerstand tegen krassen, morsen en dagelijkse slijtage. Dit zorgt ervoor dat je salontafel er zo goed als nieuw uit blijft zien, zelfs na jaren van gebruik. De melamine coating zorgt ook voor een glad en gemakkelijk schoon te maken oppervlak, waardoor onderhoud een fluitje van een cent wordt.Naast zijn duurzaamheid is de Woody Fashion Salontafel gemakkelijk in elkaar te zetten, dankzij de goed ontworpen constructie. Hij wordt geleverd met duidelijke en beknopte instructies, zodat je hem in een mum van tijd in elkaar kunt zetten. Investeer in de Woody Fashion Salontafel en verander je woonkamer in een toonbeeld van verfijning en functionaliteit. De constructie van 100% gemelamineerd spaanplaat, de dikte van 18 mm en de kleuroptie Walnut White maken het een opvallende aanwinst voor elk huis. 
Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Dit vind je misschien ook leuk
Lengte: 120 cm
Hoogte: 44 cm
Breedte/diepte: 70 cm
Salontafel Hilda met glazen blad - hoogglans wit
Lengte: 120 cm
Hoogte: 45 cm
Breedte/diepte: 67 cm
Salontafel Samine 1 lade & 2 vakken - wit/eik
Lengte: 103 cm
Hoogte: 37 cm
Breedte/diepte: 60 cm
Salontafel Melvin 103 cm - zwart
199,00
Lengte: 120 cm
Hoogte: 43 cm
Breedte/diepte: 60 cm
Salontafel Lewis met glazen legplank - wit
Lengte: 100 cm
Hoogte: 45 cm
Breedte/diepte: 60 cm
Salontafel Alana spaanplaat/glas - wit
Lengte: 100 cm
Hoogte: 40 cm
Breedte/diepte: 60 cm
Locelso Salontafel | Metalen Poten | 100% Melamine | Wit Marmer Goud
Lengte: 100 cm
Hoogte: 45 cm
Breedte/diepte: 60 cm
Salontafel Alana spaanplaat/glas - zwart
Lengte: 100 cm
Hoogte: 45 cm
Breedte/diepte: 60 cm
Salontafel Alva met glazen tafelblad - zwart
Lengte: 120 cm
Hoogte: 40 cm
Breedte/diepte: 60 cm
Salontafel Elayza 120x60cm - witte eik
115,00
Lengte: 90 cm
Hoogte: 39 cm
Breedte/diepte: 54 cm
Salontafel Nettie-walnoot/marmer
99,00
Lengte: 105 cm
Hoogte: 40 cm
Breedte/diepte: 55 cm
Salontafel Hananja-Atlantische pijnboom/zwart
Lengte: 115 cm
Hoogte: 50 cm
Breedte/diepte: 60 cm
Salontafel Indus 115cm met 2 lades - beton
170,10 189,00