Elegante Opbergkoffietafel | Walnoot Wit

Kleur
Betaal in termijnen met Alma
Voeg extra opbergruimte en stijl toe aan je kamer met deze elegante salontafel. Hij is gemaakt van 100% gemelamineerd spaanplaat en is dus zowel duurzaam als aantrekkelijk. Met een dikte van 18 mm en afmetingen van 80 cm breed, 31,8 cm hoog en 50 cm diep biedt hij genoeg ruimte voor je spullen. De walnoot witte kleur voegt een vleugje verfijning toe aan elk interieur. Een multifunctionele salontafel die een must-have is voor elk elegant huis Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard american express sofort apple pay paypal alma

Productinformatie

Vorm Rond
Montage vereist Nee
Merk Emob
SKU-Emob AG835PUQ2817
Kleur Wit, Bruin
Materiaal Spaanplaat
Totaal Gewicht kg 10.5
Heb je genoeg van de rommel in je woonkamer? Wil je een vleugje elegantie toevoegen aan je interieur? Kijk dan niet verder dan onze salontafel - een veelzijdig stuk dat niet alleen de esthetiek van je kamer verbetert, maar je ook voldoende opbergruimte biedt. Deze met uiterste precisie vervaardigde salontafel is een must-have voor elk modern huis. Hij is gemaakt van 100% gemelamineerd spaanplaat en is gemaakt om lang mee te gaan. Met een dikte van 18 mm biedt hij duurzaamheid en stabiliteit waar je op kunt vertrouwen. De afmetingen van deze salontafel zijn speciaal ontworpen om naadloos in je leefruimte te passen. Met een breedte van 80 cm, hoogte van 31,8 cm en diepte van 50 cm vormt hij de perfecte balans tussen stijl en functionaliteit. Of je nu een klein appartement of een ruim huis hebt, deze salontafel past moeiteloos in je interieur en wordt het middelpunt van je kamer. Een van de opvallendste kenmerken van deze salontafel is de extra opbergruimte die hij biedt. Zeg vaarwel tegen de rommel en houd je benodigdheden georganiseerd met de ingebouwde opbergvakken. Van boeken en tijdschriften tot afstandsbedieningen en onderzetters, je kunt al je dagelijkse spullen binnen handbereik houden. Dankzij het multifunctionele ontwerp kun je niet alleen je decoratieve stukken uitstallen, maar ook je spullen discreet opbergen. De walnoot witte kleur van deze salontafel voegt een vleugje verfijning toe aan elke kamer. De neutrale kleur maakt het gemakkelijk om bestaande meubels en decoratie aan te vullen en zorgt voor een naadloze en samenhangende look. Of je interieur nu modern, traditioneel of ergens daartussenin is, deze salontafel zal moeiteloos de algehele esthetiek van je ruimte verbeteren. Naast het functionele en stijlvolle ontwerp is deze salontafel ook gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. De melamine coating maakt hem bestand tegen vlekken, krassen en dagelijkse slijtage. Je hoeft hem alleen maar af te nemen met een vochtige doek om hem zo goed als nieuw te houden. Investeer vandaag nog in deze salontafel en verander je woonkamer in een stijlvolle en georganiseerde ruimte. Met zijn elegante ontwerp, ruime opbergmogelijkheden en duurzame constructie is het de perfecte aanvulling voor elk huis. Mis deze kans niet om je interieur te verbeteren - bestel de salontafel nu!
Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Dit vind je misschien ook leuk
Lengte: 120 cm
Hoogte: 44 cm
Breedte/diepte: 70 cm
Salontafel Hilda met glazen blad - hoogglans wit
Lengte: 120 cm
Hoogte: 45 cm
Breedte/diepte: 67 cm
Salontafel Samine 1 lade & 2 vakken - wit/eik
Lengte: 103 cm
Hoogte: 37 cm
Breedte/diepte: 60 cm
Salontafel Melvin 103 cm - zwart
199,00
Lengte: 120 cm
Hoogte: 43 cm
Breedte/diepte: 60 cm
Salontafel Lewis met glazen legplank - wit
Lengte: 100 cm
Hoogte: 45 cm
Breedte/diepte: 60 cm
Salontafel Alana spaanplaat/glas - wit
Lengte: 100 cm
Hoogte: 40 cm
Breedte/diepte: 60 cm
Locelso Salontafel | Metalen Poten | 100% Melamine | Wit Marmer Goud
Lengte: 100 cm
Hoogte: 45 cm
Breedte/diepte: 60 cm
Salontafel Alana spaanplaat/glas - zwart
Lengte: 100 cm
Hoogte: 45 cm
Breedte/diepte: 60 cm
Salontafel Alva met glazen tafelblad - zwart
Lengte: 120 cm
Hoogte: 40 cm
Breedte/diepte: 60 cm
Salontafel Elayza 120x60cm - witte eik
115,00
Lengte: 90 cm
Hoogte: 39 cm
Breedte/diepte: 54 cm
Salontafel Nettie-walnoot/marmer
99,00
Lengte: 105 cm
Hoogte: 40 cm
Breedte/diepte: 55 cm
Salontafel Hananja-Atlantische pijnboom/zwart
Lengte: 115 cm
Hoogte: 50 cm
Breedte/diepte: 60 cm
Salontafel Indus 115cm met 2 lades - beton
170,10 189,00