Stijlvolle 2-delige stoelenset | Bekleed met fluweel | 100% metalen frame | Zwartgouden kleur

Kleur
Betaal in termijnen met Alma
Verfraai je zithoek met deze stijlvolle en comfortabele stoelenset. Hij is gemaakt met een 100% metalen frame en fluwelen stof en voegt zowel stijl als comfort toe aan je kamer. Met een draagvermogen van 185 kg is deze set perfect voor elk zitmeubel. Verkrijgbaar in een strakke zwartgouden kleur Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard american express sofort apple pay paypal alma

Productinformatie

Montage vereist Nee
Merk Emob
SKU-Emob AG974NMB1171
Kleur Zwart, Goud
Materiaal Textiel, Metaal
Totaal Gewicht kg 19.42
Als je op zoek bent naar een stoelenset die comfort en stijl combineert, kijk dan niet verder dan de Stoelset (2 Stuks) in Black Gold. Met zijn moderne ontwerp en unieke kenmerken is deze stoelenset de perfecte aanvulling op elk zitmeubel. Een van de belangrijkste kenmerken van deze stoelenset is het comfort. De zitting is gemaakt van fluwelen stof en gemelamineerd spaanplaat, wat zorgt voor een zacht en pluche oppervlak om op te zitten. De rugleuning van de stoel is gemaakt van multiplex en fluwelen stof, waardoor je rug de perfecte ondersteuning krijgt.Deze stoelenset is niet alleen comfortabel, maar ook ongelooflijk stijlvol. De Black Gold kleur geeft hem een strakke en geraffineerde look, waardoor hij de ideale keuze is voor elk interieur. Of je nu een moderne of traditionele stijl hebt, deze stoelenset past er helemaal bij en verbetert de algehele esthetiek van je ruimte.Naast zijn comfort en stijl is deze stoelenset ook ongelooflijk duurzaam. Het frame is gemaakt van 100% metaal, waardoor het bestand is tegen dagelijks gebruik en jarenlang meegaat. Met een draagvermogen van 185 kg kan deze stoelenset gemakkelijk personen van alle soorten en maten aan.Een ander groot voordeel van deze stoelenset is het compacte formaat. Met een breedte van 54 cm, hoogte van 86 cm en diepte van 55 cm is elke stoel in de set de perfecte maat voor kleinere ruimtes. Of je nu een kleine woonkamer, eetkamer of zelfs slaapkamer hebt, deze stoelenset past perfect en biedt comfortabele zitplaatsen zonder al te veel ruimte in beslag te nemen.Concluderend is de Stoelset (2 Stuks) in Zwart Goud de perfecte combinatie van comfort en stijl. Met zijn moderne ontwerp, duurzame constructie en compacte formaat is het de ideale aanvulling op elk zitmeubel. Upgrade je huis vandaag nog met deze stijlvolle en comfortabele stoelenset en ervaar zelf de voordelen.
Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Dit vind je misschien ook leuk
Lengte: 59 cm
Hoogte: 84 cm
Breedte/diepte: 48 cm
Eetkamerstoel Lucinda-goud/goud
37,99
Lengte: 55 cm
Hoogte: 83 cm
Breedte/diepte: 58 cm
Armstoel Lynn - donkergrijs/zwart
129,00
Lengte: 46 cm
Hoogte: 84 cm
Breedte/diepte: 51 cm
Stoel Vince - antraciet
97,99
Lengte: 54 cm
Hoogte: 80 cm
Breedte/diepte: 49 cm
Gestoffeerde stoel Isa - donkergrijs/zwart
Lengte: 58 cm
Hoogte: 82 cm
Breedte/diepte: 43 cm
Eetkamerstoel Evelyn - olijfgroen
79,95
Lengte: 59 cm
Hoogte: 84 cm
Breedte/diepte: 54 cm
Eetkamerstoel Brenda - beige
149,00
Lengte: 59 cm
Hoogte: 82 cm
Breedte/diepte: 50 cm
Eetkamerstoel Tanja-taupe fluweel
92,99
Lengte: 51 cm
Hoogte: 80 cm
Breedte/diepte: 55 cm
Stoel 'Toledo' Wit Bouclé | Metalen Poten | H80 x B51 x D55 cm
Lengte: 60 cm
Hoogte: 93 cm
Breedte/diepte: 56 cm
Eetkamerstoel Anny - zandkleurig
139,00
Lengte: 53 cm
Hoogte: 91 cm
Breedte/diepte: 43 cm
Eetkamerstoel Dia - zwart
55,00
Lengte: 63 cm
Hoogte: 88 cm
Breedte/diepte: 59 cm
Eetkamerstoel Ibis-bruingrijs
199,00
Lengte: 59 cm
Hoogte: 84 cm
Breedte/diepte: 48 cm
Eetkamerstoel Lucinda-roze/goud
37,99