Hedendaagse Blauwe Tafellamp | Metalen Lamphuis, Houten Lampvoet | 24cm Diameter, 52cm Hoogte

Betaal in termijnen met Alma
Voeg een vleugje verfijning toe aan je interieur met onze strakke en eigentijdse tafellamp. De lamp is gemaakt van hoogwaardige materialen, heeft een metalen behuizing, een houten voet en een stijlvolle blauwe kleur. Met zijn unieke ontwerp en opvallende aanwezigheid is het meer dan alleen een functionele verlichtingsoplossing - het is een kunstwerk. De lamp heeft een diameter van 24 cm, een hoogte van 52 cm en een kap met een diameter en hoogte van respectievelijk 24 cm en 7 cm. De voetplaat heeft een diameter van 15 cm en een hoogte van 3 cm. De lamp wordt geleverd met een snoer van 200 cm en heeft een fitting type E 27 Max 40 W. De IP-code is IP20. Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard american express sofort apple pay paypal alma

Productinformatie

Merk Emob
SKU-Emob AG525NOR2121
Kleur Blauw
Materiaal Metaal
Totaal Gewicht kg 1.9
Maak kennis met onze nieuwe collectie moderne decoratieve verlichtingsproducten! Onze tafellamp is de perfecte aanvulling voor elke ruimte en voegt een vleugje verfijning en stijl toe. Een van de belangrijkste kenmerken van onze tafellamp is de hoogwaardige constructie. Gemaakt van een metalen behuizing en een houten voet, is deze lamp gemaakt om lang mee te gaan. De metalen behuizing zorgt voor duurzaamheid, terwijl de houten voet een vleugje warmte en elegantie toevoegt. De lamp is afgewerkt in een prachtige blauwe kleur, die een knaller van kleur toevoegt aan je ruimte.De afmetingen van onze tafellamp zijn zorgvuldig ontworpen om perfect in elke kamer te passen. Met een diameter van 24 cm en een hoogte van 52 cm is het precies de juiste maat om een subtiel accent aan je ruimte toe te voegen. De kap van de lamp heeft een diameter van 24 cm en een hoogte van 7 cm, waardoor er voldoende licht is als de lamp aan staat. De voetplaat heeft een diameter van 15 cm en een hoogte van 3 cm, wat zorgt voor stabiliteit en balans.Qua functionaliteit is onze tafellamp uitgerust met een fitting type E 27, waardoor een maximaal wattage van 40 W mogelijk is. Dit zorgt ervoor dat de lamp genoeg licht geeft om je ruimte te verlichten zonder te fel te zijn. De lamp heeft ook een kabellengte van 200 cm, waardoor je de lamp flexibel in je ruimte kunt plaatsen.Qua veiligheid heeft onze tafellamp een IP-code van IP20, waardoor hij geschikt is voor gebruik binnenshuis. Dit betekent dat de lamp beschermd is tegen vaste voorwerpen groter dan 12 mm, zoals vingers of klein gereedschap. Het is belangrijk op te merken dat deze lamp alleen bedoeld is voor gebruik binnenshuis en niet mag worden blootgesteld aan vocht of water.Als het gaat om de voordelen van onze tafellamp, is het eerste waar je aan denkt het vermogen om elke ruimte te transformeren. Of je nu een gedurfd statement wilt maken of een subtiel accent wilt toevoegen, onze lamp is de perfecte verlichtingsoplossing voor jou. Hij voegt een vleugje verfijning en stijl toe aan elke kamer en creëert een warme en uitnodigende sfeer. Een ander voordeel van onze tafellamp is haar veelzijdigheid. Je kunt hem op een bijzettafeltje in de woonkamer zetten, op een nachtkastje in de slaapkamer of zelfs op een bureau op kantoor. Dankzij het strakke en eigentijdse ontwerp past de lamp in elke ruimte, ongeacht de stijl van de inrichting.

Bekijk meer

Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Dit vind je misschien ook leuk
Lengte: 30 cm
Hoogte: 32 cm
Breedte/diepte: 13 cm
Tafellamp Full Moon
39,95
Lengte: 26 cm
Hoogte: 52 cm
Breedte/diepte: 17 cm
Tafellamp Odiel ⌀17 cm-zwart/koper
59,95
Lengte: 22 cm
Hoogte: 18 cm
Breedte/diepte: 20 cm
Lamp dany rond glas bruin s
139,00
Lengte: 28 cm
Hoogte: 34 cm
Breedte/diepte: 28 cm
Tafellamp Adeline ⌀20
54,99
Lengte: 37 cm
Hoogte: 70 cm
Breedte/diepte: 23 cm
Tafellamp Axis
109,00
Lengte: 32 cm
Hoogte: 45 cm
Breedte/diepte: 18 cm
Tafellamp Benti
22,49 24,99
Lengte: 14 cm
Hoogte: 52 cm
Breedte/diepte: 14 cm
Strakke en Eigentijdse Tafellamp | Metalen Lamp | Oranje | 14x52 cm
Lengte: 18 cm
Hoogte: 51 cm
Breedte/diepte: 18 cm
Opviq Tafellamp | Metalen Lamp | Verstelbaar | Zwart Koper
Lengte: 27 cm
Hoogte: 65 cm
Breedte/diepte: 20 cm
Opviq Tafellamp | Stalen kap | 65 cm Hoogte, 27 x 20 cm, Aan/Uit-knop
Lengte: 20 cm
Hoogte: 20 cm
Breedte/diepte: 20 cm
Tafellamp Rumi
15,96 19,95
Lengte: 31 cm
Hoogte: 40 cm
Breedte/diepte: 31 cm
Tafellamp Pola
129,00
Lengte: 13 cm
Hoogte: 37 cm
Breedte/diepte: 13 cm
Tafellamp Halle
66,99