Tera Home Wandplank | 100% Melamine Gecoat | 18mm Dikte | Metalen Frame | Walnoot Zwart

Betaal in termijnen met Alma
Tera Home Wandplank, gemaakt van 100% gemelamineerd spaanplaat, heeft een stevig metalen frame en is 45 cm breed en 47 cm hoog. Kleur: Notelaar Zwart Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard american express sofort apple pay paypal alma

Productinformatie

Merk Emob
SKU-Emob AG804TRH1613
Kleur Bruin, Zwart
Materiaal Melamine
Totaal Gewicht kg 4.9
Maak kennis met de Tera Home Wandplank, de perfecte opbergoplossing om je woonruimte in stijl op te ruimen. Gemaakt van 100% gemelamineerd spaanplaat met een dikte van 18 mm, biedt deze wandplank duurzaamheid en een lange levensduur die andere opties op de markt overtreft. Voeg een vleugje elegantie toe aan elke kamer met zijn slanke metalen frame en een prachtige kleurencombinatie van walnoot zwart.Een van de belangrijkste kenmerken van deze wandplank is de stevige constructie. Gemaakt van hoogwaardig spaanplaat, is het niet alleen bestand tegen krassen en slijtage, maar zorgt het ook voor de veiligheid van je spullen. Of u nu uw favoriete decoratieve stukken, boeken of kostbare verzamelobjecten wilt uitstallen, de Tera Home Wandplank kan het allemaal met gemak aan.Met een breedte van 45 cm en een hoogte van 47 cm biedt deze wandplank voldoende opbergruimte zonder al te veel ruimte in beslag te nemen. Het compacte formaat maakt hem ideaal voor kleine appartementen, slaapkamers of zelfs gezellige hoekjes in je woonkamer. De melamine coating op de spaanplaat draagt niet alleen bij aan de duurzaamheid van de plank, maar maakt hem ook gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. Een eenvoudige veeg met een vochtige doek is alles wat nodig is om de Tera Home Wandplank er zo goed als nieuw uit te laten zien. Het strakke en moderne ontwerp, in combinatie met de walnootzwarte kleur, past moeiteloos bij elk interieur en voegt een vleugje verfijning toe aan uw woonruimte.Met de Tera Home Wandplank is installatie een fluitje van een cent. Het pakket wordt geleverd met alle benodigde hardware en een stap-voor-stap handleiding om je te helpen bij de montage. Zelfs als je niet zo handig bent, kun je deze wandplank in een mum van tijd klaar hebben voor gebruik.Naast de esthetische aantrekkingskracht heeft deze wandplank ook veiligheid hoog in het vaandel staan. Het metalen frame biedt extra ondersteuning en stabiliteit, zodat je waardevolle spullen veilig zijn en er niet per ongeluk vanaf vallen. Investeer vandaag nog in de Tera Home Wandplank en ontdek de perfecte balans tussen functionaliteit en stijl. Zeg vaarwel tegen rommelige ruimtes en verwelkom een georganiseerde en uitnodigende sfeer in uw huis. Neem geen genoegen met gewone wandplanken; kies voor de Tera Home Wall Shelf en geniet van de voordelen van superieure kwaliteit, eenvoudig onderhoud en een uitzonderlijk design.
Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Dit vind je misschien ook leuk
Lengte: 70 cm
Hoogte: 65 cm
Breedte/diepte: 22 cm
Woody Fashion Wandplank | 18mm Dik | 70x65cm | Eik
Lengte: 90 cm
Hoogte: 4 cm
Breedte/diepte: 20 cm
Legplank Landwood 90cm - wit
42,99
Lengte: 90 cm
Hoogte: 76 cm
Breedte/diepte: 22 cm
Wandplank Viviana-walnoot
119,00
Lengte: 72 cm
Hoogte: 37 cm
Breedte/diepte: 18 cm
Witte Wandplank | Melamine Gecoat | 18mm Dik | Multifunctioneel met Talrijke Planken
Lengte: 65 cm
Hoogte: 96 cm
Breedte/diepte: 19 cm
Gele Wandplank | 18mm Dikte | 65x96x19 cm | Meerdere Planken
Lengte: 30 cm
Hoogte: 65 cm
Breedte/diepte: 25 cm
Wandplank Edge 30cm 2 legplanken
65,00
Lengte: 64 cm
Hoogte: 70 cm
Breedte/diepte: 15 cm
Woody Fashion Wandplank | Wit | 64x70x20 cm
Lengte: 60 cm
Hoogte: 4 cm
Breedte/diepte: 20 cm
Legplank Landwood 60cm - wit
31,99
Lengte: 90 cm
Hoogte: 20 cm
Breedte/diepte: 22 cm
Legplank Boost - grijze den
49,99
Lengte: 90 cm
Hoogte: 5 cm
Breedte/diepte: 22 cm
Legplank Balda 90cm - walnoot
95,00
Lengte: 120 cm
Hoogte: 5 cm
Breedte/diepte: 22 cm
Legplank Balda 120cm - walnoot
99,95
Lengte: 35 cm
Hoogte: 14 cm
Breedte/diepte: 20 cm
Wandplank Jolie 2 legplanken - zwart
19,95