Tv-meubel Gaston 180cm - lichte Kronberg eik/wit

€ 409,00

3 - 4 weken

Tv-meubel Gaston met 2 deuren, een nis en een lade. Afgewerkt in lichte Kronberg eik/hoogglans wit.

Lengte 46 cm
Breedte / Diepte 180 cm
Hoogte 51 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Kies voor een moderne inrichting van je woon- en eetkamer met de meubelen uit de Gaston collectie. De meubelen van het Franse merk Gami zijn gemaakt van spaanplaat met een imitatieprint van lichte Kronberg eik en met glanzend witte lakverf. De stijlen en handgrepen zijn uit MDF.

Dit tv-meubel is met z'n lengte van 180 cm groot genoeg voor de nieuwste generatie tv's. Je beschikt over 2 kastjes (achter elke deur 1 legplank), een nis en een lade. Er zijn ook traagsluitingen op de deuren en de lade.

Ontdek snel de volledige collectie Gaston woonkamermeubelen op onze site! 

Meer informatie
Hout/look Eik
Samenstelling 1 lade, 2 deuren
Type deur Draaideur
SKU-Emob GTJ0M335
Merk Gami
Stijl Modern
Kleur Bruin
Materiaal Spaanplaat
Totaal Gewicht kg 53.2
Merkeninformatie

Over Gami

Het Franse merk Gami werd in 1960 opgericht door Patrice Gautier en zijn vrouw Annick en is sindsdien één van de Europese marktleiders in de meubelbranche. Het merk werd over de jaren heen vooral bekend door zijn kwaliteit en creativiteit. Gami heeft namelijk al sinds het begin zijn eigen designstudio en –team die er elke dag opnieuw voor zorgen dat jij kan thuiskomen in een interieur dat aan al jouw wensen voldoet, zowel qua smaak, stijl als budget. Neem een kijkje naar onze selectie en laat je omverblazen door al dat moois!
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top