Tv-meubel Manno 136cm

€ 125,00

3 - 4 weken

Tv-meubel Manno met 2 deuren en 2 open vakken, gemaakt van spaanplaat.

Lengte 136 cm
Breedte / Diepte 40 cm
Hoogte 47 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Met de Manno-collectie creëer je een industrieel interieur dat ook strak oogt. De meubelen zijn gemaakt van spaanplaat en zijn bekleed met een papieren decor. Het zwart vormt een geslaagde combinatie met het warme houtdecor. Met de Manno meubelen creëer je met andere woorden een stoer en toch gezellig interieur!

Dit tv-meubel bestaat uit 2 kastjes met deur en 2 open vakken. Ontdek ook de andere meubelen van dezelfde collectie en kom thuis in een harmonieus interieur!

Meer informatie
Samenstelling 2 deuren
Type deur Draaideur
SKU-Emob GTE16034
Merk Gami
Stijl Industrieel
Materiaal Spaanplaat
Kleur Zwart
Totaal Gewicht kg 24
Merkeninformatie

Over Gami

Het Franse merk Gami werd in 1960 opgericht door Patrice Gautier en zijn vrouw Annick en is sindsdien één van de Europese marktleiders in de meubelbranche. Het merk werd over de jaren heen vooral bekend door zijn kwaliteit en creativiteit. Gami heeft namelijk al sinds het begin zijn eigen designstudio en –team die er elke dag opnieuw voor zorgen dat jij kan thuiskomen in een interieur dat aan al jouw wensen voldoet, zowel qua smaak, stijl als budget. Neem een kijkje naar onze selectie en laat je omverblazen door al dat moois!
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top