Wallity: Decoratieve metalen wandaccessoire, 100% metaal, zwart

Betaal in termijnen met Alma
Wallity is een slanke decoratieve metalen wandaccessoire gemaakt van 100% metaal met een dikte van 1. De elegante zwarte kleur voegt een vleugje verfijning toe aan elke ruimte. Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard american express sofort apple pay paypal alma

Productinformatie

Merk Emob
SKU-Emob AG279ENZ1867
Kleur Zwart
Totaal Gewicht kg 1.0598
Maak kennis met Wallity, het ultieme decoratieve metalen wandaccessoire dat elke ruimte omtovert in een verfijnd oase. Wallity is gemaakt van 100% metaal, heeft een dikte van 1 inch en is verkrijgbaar in een strakke zwarte kleur. Het is ontworpen om een gedurfd statement te maken en de esthetiek van je huis of kantoor te verbeteren.Een van de belangrijkste kenmerken van Wallity is het superieure vakmanschap. Elk stuk is zorgvuldig vervaardigd uit metaal van hoge kwaliteit, wat duurzaamheid en een lange levensduur garandeert. De dikte van 1 inch voegt een extra vleugje stevigheid toe, waardoor je erop kunt vertrouwen dat dit decoratieve wandaccessoire de tand des tijds zal doorstaan.Als het op design aankomt, onderscheidt Wallity zich van de massa. De strakke en moderne zwarte kleur voegt een elegante touch toe aan elk interieur, waardoor het een veelzijdige aanvulling is voor verschillende ruimtes. Of je nu de voorkeur geeft aan een eigentijdse of klassieke stijl, Wallity sluit naadloos aan en voegt een vleugje verfijning toe aan je muren.De veelzijdigheid van Wallity is nog een reden waarom het de ideale keuze is voor je decoratieve behoeften. Met zijn metalen constructie kan hij in elke kamer worden opgehangen, van de woonkamer tot de slaapkamer en zelfs op kantoor of in commerciële ruimtes. Het past moeiteloos bij verschillende ontwerpthema's en voegt een opvallend focuspunt toe aan je muren.Met Wallity is installatie een fluitje van een cent. Het zorgvuldig ontworpen montagesysteem zorgt voor een eenvoudige en veilige installatie, zodat uw decoratieve stuk stevig op zijn plaats blijft. U hoeft zich geen zorgen te maken dat het na verloop van tijd valt of verschuift. Volg gewoon de instructies en je hebt je prachtige wandaccessoire in een mum van tijd opgehangen. Naast het prachtige uiterlijk en het installatiegemak, biedt Wallity tal van voordelen voor je ruimte. Ten eerste voegt het diepte en dimensie toe aan je muren, waardoor een visueel aantrekkelijk focuspunt ontstaat dat de aandacht trekt. Dit decoratieve metalen wandaccessoire brengt moeiteloos leven in saaie en saaie muren, waardoor ze een boeiend middelpunt van gesprek worden.Verder is Wallity een fantastische manier om je persoonlijke stijl en persoonlijkheid te laten zien. Het strakke en eigentijdse ontwerp kan gemakkelijk worden geïntegreerd in elk ontwerp, zodat je jezelf kunt uitdrukken door middel van je interieurkeuzes. Het fungeert als een weerspiegeling van uw smaak en voegt een vleugje uniciteit toe aan uw ruimte.Onderhoud is een ander aspect waarin Wallity uitblinkt. Door de duurzame metalen constructie en hoogwaardige afwerking vereist het minimaal onderhoud. Je hoeft hem alleen maar af te nemen met een vochtige doek om hem ongerept en stofvrij te houden. Deze onderhoudsarme eigenschap zorgt ervoor dat je kunt genieten van de schoonheid van je decoratieve wandaccessoire zonder het gedoe van constant schoonmaken en onderhoud.

Bekijk meer

Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Dit vind je misschien ook leuk
Lengte: 90 cm
Hoogte: 47 cm
Breedte/diepte: 3 cm
Wallity Decoratief Hout Accessoire | 100% Metaal | Zwart Notenhout
Lengte: 90 cm
Hoogte: 1 cm
Breedte/diepte: 64 cm
Wanddecoratie ringen metaal goud
149,00
Lengte: 90 cm
Hoogte: 30 cm
Breedte/diepte: 3 cm
Shining LED Canvas | 100% Suede | 30x90cm | Veelkleurig
Lengte: 42 cm
Hoogte: 58 cm
Breedte/diepte: 3 cm
Wallity Decoratieve Houten Wandaccessoire-100% METAAL-Zwart Notenhout
Lengte: 72 cm
Hoogte: 58 cm
Breedte/diepte: 3 cm
Wallity Decoratief Hout Accessoire | 100% Metaal | Zwart Notenhout
Lengte: 68 cm
Hoogte: 34 cm
Breedte/diepte: 1 cm
Wallity - Stijlvolle metalen wandaccessoire | 100% metaal | Zwart
Lengte: 117 cm
Hoogte: 52 cm
Breedte/diepte: 5 cm
Wallity Decoratieve Metalen Wandaccessoire - 100% Metaal, Handgemaakt, Veelkleurig
Lengte: 46 cm
Hoogte: 56 cm
Breedte/diepte: 1 cm
Tanelorn Metalen Wandaccessoire | 100% Metaal | Zwart
Lengte: 50 cm
Hoogte: 38 cm
Breedte/diepte: 1 cm
Tanelorn Decoratieve Metalen Wandaccessoire | 100% Metaal | Zwart
Lengte: 45 cm
Hoogte: 44 cm
Breedte/diepte: 1 cm
Wallity Metalen Wanddecoratie | 100% Metaal | Zwart
Lengte: 70 cm
Hoogte: 39 cm
Breedte/diepte: 1 cm
Wallity Metalen Wandaccessoire | 100% Metaal | Dikte: 1 | Zwart
Lengte: 65 cm
Hoogte: 43 cm
Breedte/diepte: 1 cm
Wallity Metalen Wandaccessoire | 100% Metaal | Zwart